NKT A4 Syrefaste Terrasseskruer 4,8x75mm
0 0

feb 11, 2023
Kategori: Have

Gennemsnitlig bedømmelse: 3.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

0
0
1
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
NKT
Produkt model:
Skruer
7423

Læs anmeldelser af NKT A4 Syrefaste Terrasseskruer 4,8x75mm her

Anmeldelser

Average Rating: 3.0 out of 5 (1 votes)
0
0
1
0
0

Michelle Nielsen
Købsdato: July 2022
Pas på med disse skruer

NKT er et meget respekteret mærke, og jeg er selv stor fan af det, men disse skruer har en tendens til at være sårbare i hårdt træ. Jeg har flere gange skruet dem ind i hårdt træ, hvor skruen simpelthen knækker inde i træet. Hvis der er en knast, eller hvis der er to typer træ, hvor det ene er lidt hårdere end det andet, så er der risiko for, at skruen knækker. Skruen knækker lige inden gevindet, så selvom du prøver at få den ud igen, ender det som regel med, at man kun får en del af skruen ud. Derfor skal man være meget påpasselig med disse skruer. Når man arbejde med disse skruer i hårdt træ, kan jeg kun anbefale at bore for!

Desuden så er det meget nemt at ødelægge kærven i skruen. Der skal ikke særlig meget til for, at kærven bliver smadret. Hvis bare bitet/skruetrækkeren kammer over et par enkelte gange, så er skruen ødelagt, og man kan hverken få skruen ind eller ud. Man kan måske prøve at sætte staniol eller en bred elastik på kærven, hvor man måske kan få den ud alligevel, men det kræver lidt ekstra arbejde og teknikker.

Når alt dette så er sagt, så holder skruen overraskende godt, når den så endelig sidder inde i træet. Jeg har erfaring med, at den faktisk ikke ruster, og at den kan holde til meget syre. Jeg bruger dem i både Lærke træ og Bangkirai træ, og indtil videre fungerer de super godt i alt slags vejr, og de fungerer også glimrende i blødt træ fx fyr eller gran.

Jeg købte disse skruer billigt, og eftersom at jeg skulle bruge dem til mange forskellige formål, så var disse skruer ideelle. Dog er jeg ikke helt tilfreds med kvaliteten af dem.

Skriv anmeldelse

Anmeld NKT A4 Syrefaste Terrasseskruer 4,8x75mm

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-