Nordlys Monima Duo Biopejs
4 0

sep 20, 2019
Kategori: Biopejse

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Nordlys Danmark
Produkt model:
Monima Duo
5023

Nordlys Monima Duo Biopejs – Brændende varme og kæmpe komfort

Når kalenderen viser vinter, kan det godt blive koldt her i det skandinaviske Nordeuropa. Temperaturen falder ofte til under frysepunktet, sneen falder, alt føles koldt, og man har brug for ekstra varme. Man kan altid dække sig ved at tage ekstra varmt vintertøj på til udendørsbrug, vanter, vinterstøvler, vinterhue og ekstra varmt tøj. Det kan holde den værste kulde væk, men for at få varmen helt ind i knoglerne behøver man noget andet. Og hvorfor ikke vælge en løsningsmodel, der både giver dig varme i hele kroppen, men også bringer ekstra lys og komfort ind i dit liv?

Væghængt varme til hele rummet

Nordlys Monima Duo Biopejs er en pejs der emmer af nordisk kvalitet og komfort. Denne bioethanol pejs i pulverlakeret stål, rustfrit stål og hærdet glas står skarpt med sine klare og rene linjer forenet i et unikt minimalistisk og nordisk design der bygges ind i væggen. Den kan rumme op til 1 liter bioethanol i hver af de 2 brændkamre. Modsat almindelige pejse er der ikke behov for en skorsten, og man slipper derfor for røg og aske. Den kan derfor såvel bruges i huse som i lejligheder, da det er en biopejs væg. Det eneste der opstår, er en smule kuldioxid, vand og en masse dejlig miljørigtig biopejs varme der til gengæld breder sig hurtigt til alle boligens rum.

Den vejer 17 kg og kan med sine mål 42x100x13 bygges ind overalt i et rum. Da det er en forholdsvis lille model, anbefales den primært til mindre rum, hvor den til gengæld vil fylde godt ud med sit varme lækre design. Som man kan læse af de mange positive anmeldelser fra brugere i hele verden, er det en biopejs der virkelig brænder igennem, både som varmekilde og i folks bevidsthed.

Nordlys Monima Duo Biopejs giver dig følgende fordele:

– Højeste kvalitet: Når det handler om ens hjem, familie og sikkerhed, bør man altid gå efter det bedste. Nordlys Monima Duo Biopejs er resultatet af årelang forskning og eksperimenter med forskellige materialer for at kunne give dig den bedste pejs til hjemmet. Der anvendes kun de bedste materialer, og den er klar til brug så snart den er blevet bygget ind. Den er nem at bygge ind i væggen og kræver ikke de store ændringer i resten af rummet.

– Højeste sikkerhed: Det specielle keramiske materiale øger brandsikkerheden markant i forhold til andre typer pejse.

– Højeste effektivitet: Brændekamrene øger ikke blot sikkerheden for dig, men giver også en længere brændetid. Med sin indbyggede effekt på 4 kW brænder denne pejs i gennemsnit 5-7 timer pr. opladning.

– Mindste vedligeholdelse, nem montering og ingen skadelige partikler: Selvom næsten alt ved denne pejs er i top og maksimalt stort, er der også noget du kommer til at mangle, nemlig vedligeholdelsesarbejdet. Denne tid kan så passende bruges på mere tid med familien og andre mere behagelige opgaver. Tilmed er pejsen nem og hurtig at montere, så man hurtigt kan komme i gang med at nyde den. Endelig bruges der ikke brænde, men bioethanol som brændsel, så det er også slut med skadelige og farlige partikler i luften i boligen. Der skal blot tændes for pejsen, og så buldrer varmen og hyggen frem. Lige så hurtigt kan den slukkes igen og stadig se indbydende og lækker ud og skabe komfort i hjemmet.

Denne elegante biopejs indbygning fylder hele rummet ud med sit stilsikre minimalistiske design og lader den dejlige varme og det vidunderlige lys sprede sig. Den behagelige varme brænder sig hurtigt fast i hukommelsen og giver lyst til mange flere hyggelige aftener med familien hjemme foran pejsen.

Nordisk hygge og lys i stuen

Som allerede antydet er vintrene i Skandinavien ofte kolde og rå, om end også ofte meget smukke med uendelige vinterlandskaber og store snemængder. Det giver dog behov for varme i hjemmet og mulighed for ekstra lys og dejlig stemning.

Ud over de indlysende fordele som varme og lys skaber Nordlys Monima Duo også en fantastisk stemning i rummet. Med sit unikke og stadig enkle og lækre design kan den tilpasses enhver indretning og bliver blot endnu en tilføjelse til rummet. Man kan samle familie og venner mens sneen daler udenfor og blot nyde den behagelige varme sprede sig gennem hele rummet og boligen som en skøn varm sommerbrise. Man mærker den behagelige varme sprede sig til hele kroppen, fra tæerne ud i hver lille fingerspids til en behagelig varm pulsering i hoved, hænder og hals.
Det anbefales at bruge denne pejs i rum på minimum 25 kvm., da varmen ellers vil blive for intens. Den fås både i sort og hvid, så man kan fuldføre sin unikke minimalistiske stil endnu smukkere. Og med denne pejs skruer man ned for kulden og lader varme og hygge komme ind i sit hjem og liv. De mange brændende gode anmeldelser, ikke kun hos Produktanmeldelse.dk men over hele verden, overgås kun af den brændende intense behagelige følelse fra biopejsen.

Nordlys Monima Duo Biopejs er med andre ord en lille investering i mange varme og behagelige vintre med højeste komfort for dig og de nære og kære.

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (1 votes)
1
0
0
0
0

Tanja223
Købsdato: Juni 2018
Fantastisk stemning med denne biopejs

Vi købte denne flotte biopejs fra Nordlys og har nydt den lige siden. Vi kiggede efter væghængte biopejse men synes ikke udvalget var få flot – Men så fandt vi Nordlys pejsene og forelskede os i denne model 🙂 Den er helt fantastisk og i rigtig god kvalitet. Vi har tidligere haft en “billig” biopejs og det er bestemt ikke det værd! jeg vil klart anbefale Nordlys til andre 🙂

Skriv anmeldelse

Anmeld Nordlys Monima Duo Biopejs

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-