Quooker Vandhane
0 0

maj 3, 2019
Kategori: Armaturer og brusere

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Quooker
Produkt model:
Fusion
4690

Quooker Vandhane

Quooker Fusion producerer alt-i-én vandhaner, der er perfekte til både madlavning, kaffebrygning og andre praktiske ting, hvor det er nødvendigt med kogende vand. Quooker Classic Fusion Round vandhanen leverer nemlig kogende vand direkte fra hanen! På denne måde sparer du både tid og kræfter, da du ikke først skal varme vandet op i elkedlen eller i en gryde på komfuret. Samtidig får du en klassisk og stilfuld vandhane i dit køkken, hvis du køber netop denne vandhane, da den er i et flot design. Det er samtidig muligt at vælge mellem forskellige modeller og materialer, så du er sikker på at kunne finde en vandhane, som passer til lige netop dit køkken.

Quooker Classic Fusion Round vandhanen er ikke bare i et smart design, den har også alle de nødvendige egenskaber. Disse egenskaber er med til at gøre det lettere for dig som forbruger, og sørger samtidig for at vandhanen er nem og sikker at bruge. Ét af disse egenskaber ved vandhanen er dens isolerede tud. Vandhanens tud er isoleret således at den ikke bliver for varm, så du ikke brænder dig på selve vandhanen – trods det kogende vand, som den leverer. På denne måde kan dine børn også trygt være med til madlavningen eller andre processer, hvor det er nødvendigt med kogende vand.

Det er dog ikke bare den isolerede tud, der er en form for børnesikring. Quooker Classic Fusion Round vandhanen har nemlig også et børnesikret tryk-dej greb. Dette greb betyder altså, at der ikke bare tilfældigt kommer kogende vand ud af vandhanen, hvis dette skulle være en frygt i forhold til yngre børn i søskendeflokken. Ved hjælp af det børnesikre greb, skal det kogende vand nemlig aktiveres aktivt. Denne aktivering sker ved et dobbelt-tryk på grebet efterfulgt af et drej. Børnesikringen garanterer derfor for, at man ikke kommer til at tænde det kogende vand ved en fejl. Derfor skal du ikke have bekymringer over at anskaffe dig Quooker Classic Fusion Round vandhanen, selvom du bor i et hjem med småbørn.

Herudover har denne specielle vandhane også et rødt lys ved grebet i form af en lys-ring, der viser om varmelegemet – og derved det kogende vand – er aktivt. Dette er også en egenskab, der er med til at sørge for at det sikkert og trygt at bruge vandhanen. Derudover er det også muligt at dreje Quooker Classic Fusion Round vandhanen 360 grader rundt. På denne måde kan du benytte vandhanen på netop dén måde, som DU ønsker det. Dette kunne eksempelvis være hvis vasken er fyldt, eller hvis du har et køkken hvor der er plads til at dreje vandhanen 180 grader, hvor du derved kan benytte den fra flere sider og vinkler.

Quooker Classic Fusion Round vandhanen måler 366 mm i højden, 35 mm i hul mål og har en svingradius på 220 mm. Som sagt kan vandhanen fås i forskellige varianter, så den passer til netop dit køkken. Quooker Classic Fusion Round vandhanen kan nemlig fås i krom, rustfrit stål eller bruneret messing. Prisen varierer dog i forhold til hvilken variant, der ønskes. Derudover kan der tilkøbes en beholder ved navn CUBE, der sørger for at vandet er afkølet. På denne måde kan du både tappe kogende og iskoldt vand direkte fra din vandhane. Der findes også andre former for tilbehør i form af en energifordeler, en sæbedispenser m.m. Alt i alt får du altså en funktionel og flot vandhane hvis du investerer i denne specielle vandhane, der kan noget udover det sædvanlige. Nedenfor kan du finde anbefalinger og anmeldelser af Quooker Classic Fusion Round vandhanen.

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (1 votes)
1
0
0
0
0

Mettegranat
Købsdato: Januar 2017
Verdens bedste investering

Jeg er så glad for den her. Det er så nemt at få kogende vand ved opvask, madlavning MV. De bedste penge jeg har kastet efter noget. Det ville jeg ikke være foruden..

Skriv anmeldelse

Anmeld Quooker Vandhane

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-