Sinnerup New Age Spisebordsstol
2 0

nov 11, 2021
Kategori: Bolig og biler

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (2 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

2
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Sinnerup
Produkt model:
New Age
6436

Sinnerup New Age spisebordsstol fås kun i Sinnerup. Du har mulighed for at vælge mellem forskellige farver og materialer. Den fås bl.a. i stof, velour, PU læder og ægte læder. Du er også mulighed for at kombinere alle sæderne med forskellige slags stel. Der fås bl.a. alm. 4 bens stel, drejestel, 4 bens stel med drejefunktion og et par stykker andre. Se alle udgaverne af New Age spisebordsstolen ved at klikke på “KØB HER” knappen oven for.

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (2 votes)
2
0
0
0
0

Tanja223
Købsdato: September 2021
Flot og hyggelig spisebordsstol

Det giver et hyggeligt udtryk i køkkenet med disse stole i stof rundt om vores plankebord. Stemningen er i top både til hverdag og til gæster.

Sinnerup New Age Spisebordsstol

Tanja223
Købsdato: August 2021
Elegant og stilfuld stol

Vi har længe kigget efter spiseborgsstole med en ordentlig drejefod – New Age spisebordstol fra Sinnerup kan det HELE! den har et behageligt armlæn, og den har en ordentlig drejefod – SOM VIRKER. Kvaliteten er virkelig lækker ift. prisen. Vi kiggede først efter samme type stol, men til ca. 4000,- pr. stk. Pludselig faldt vi over denne flotte stol – efter vi havde prøvet begge stole, faldt valget på New Age stolen. De kan det samme(selvfølgelig er der lidt forskel på kvaliteten, men det er det også i prisen!) og du har mulighed for at vælge mellem forskellige farver. Stolen fås også i sort ægte læder(dog lidt mere bekostelig) – Jeg kan klart anbefale denne stol til andre!

Skriv anmeldelse

Anmeld Sinnerup New Age Spisebordsstol

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-