Tea Tree Oli Scalp Cure
3 0

jan 3, 2018
Kategori: Hårpleje

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Tea Tree Oli
Produkt model:
Scalp Cure
2260

Tea Tree Oli Scalp Cure er en hårkur som er dermatologisk testet. Scalp Cure er med til at fører fugt til hovedbunden og modvirker bakterier.

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (1 votes)
1
0
0
0
0

Thor83
Købsdato: November 2017
Rigtig god hårkur mod tør hårbund

Jeg har længe kigget efter en ordentlig hårkur til mænd uden for mange parfumer, og denne hårkur fra Tea Tree Oli er perfekt. Efter allerede en uge begyndte det at virke. Jeg har tilføjet den om aftenen, og ladet den sidde hele natten. Jeg har dog også brugt den anbefalet shampoo. Nu har jeg ikke længere irriteret hovedbund, men jeg bruger produktet færdigt – derefter må jeg se hvor længe det holder inden jeg må købe en ny. Jeg vil bestemt anbefale dette produkt til alle andre!

Skriv anmeldelse

Anmeld Tea Tree Oli Scalp Cure

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-