Trines Wardrobe Argan Oil Serum
1 0

jun 5, 2019
Kategori: Hårpleje

Gennemsnitlig bedømmelse: 4.5 ud af 5 (2 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
1
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Trines Wardrobe
Produkt model:
Argan Oil Serum
4866

Trines Wardrobe Argan Oil Serum reparerer spaltede spidser og kemisk ødelagt hår.

Anmeldelser

Average Rating: 4.5 out of 5 (2 votes)
1
1
0
0
0

Jesper
Købsdato: Juni 2021
Hårolie

Lækker hårolie der er drøj i brug. Fin pris. Gør hårspidserne bløde og skinnede. Dog kan den ikke købes så mange steder

Hårolie uden parfume

Lækker hårolie uden parfume, der samtidig er til at betale. Jeg har tendens til tørt hår, men dette produkt giver rigtig meget fugt uden at fedte. Mit hår er blevet mindre kruset efter jeg er begyndt at bruge det, og jeg kan varmt anbefale det. Mit hår er tykt og kraftigt og kan derfor tåle en del olie uden at klaske sammen, men hvis du har meget fint hår er det måske ikke produktet for dig. Jeg bruger det både i fugtigt hår efter badet, og i tørt hår hvis det ser lidt tørt eller kruset ud.

Skriv anmeldelse

Anmeld Trines Wardrobe Argan Oil Serum

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-