Ukrainsk Flag i Stof 150x90cm
0 0

feb 4, 2023
Kategori: Flag og flagstænger

Gennemsnitlig bedømmelse: 4.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

0
1
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Ukraine Flag
Produkt model:
90x150 cm
7396

Ukrainsk Flag i Stof 150x90cm – Læs anmeldelser herunder

Anmeldelser

Average Rating: 4.0 out of 5 (1 votes)
0
1
0
0
0

Michelle Nielsen
Købsdato: Marts 2022
Et flot og ærværdigt flag!

Jeg købte dette flag, da krigen startede i Ukraine, og jeg har haft det hængende på min væg lige siden, så jeg hver dag bliver mindet om Ukrainerne.

Flaget har to flotte farver, der kan ses på begge sider, hvor farveintensiteten er det samme uanset, hvilken side du ser det fra. Farven er forholdsvis gennemsigtig, hvilket er med til at skabe denne lyse og muntre stemning omkring flaget.

Størrelsen er 150cm x 90cm, hvilket er en perfekt størrelse til væggen og en flagstang, der er ca. 4-5 meter høj. Hvis flagstangen er højere, så vil jeg anbefale at købe et større flag, men eftersom at mit formål hovedsageligt var at have det hængende på væggen, så måtte det ikke være større end de 150x90cm, men jeg bruger det dog stadig i min høje flagstang.

Der er dobbelt syninger i, hvilket øger styrken i stoffet og dermed også holdbarheden for flaget. Nu har jeg haft flaget oppe i kraftig vind, og flaget holder glimrende stadig. Den er kun blevet lidt slidt i kanterne, men der er ingen af syningerne, der er gået op, hvilket har overrasket mig meget. Der er monteret to metal ringe i flaget, som man kan bruge til at hænge flaget i flagstangen. Dog synes jeg, at det er ret besværligt, hvis man har flagkroge, og man gerne ville bruge dem, da det er meget lettere at hejse flagen, men disse kan ikke bruges til dette flag. Jeg bruger snor til at binde flaget fast i flagkrogene, men dette bliver man hurtigt træt af, når man skal hejse og tage flaget ned morgen og aften (man må jo ikke flage for Fanden). Så dette synes jeg, er meget irriterende, men det er også det eneste, jeg kan sige af negative ting om dette flag.

Det er et flot flag, der bestemt er værd at have hængende på væggen eller i flagstangen derhjemme. Da jeg købte flaget, blev alle pengene sågar doneret til Ukraine! Det var kun et plus. Men det gør de vist ikke længere.

Skriv anmeldelse

Anmeld Ukrainsk Flag i Stof 150x90cm

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-