Weber iGrill 2
4 0

dec 10, 2017
Kategori: Grill og grilltilbehør

Gennemsnitlig bedømmelse: 4.8 ud af 5 (5 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

4
1
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Weber
Produkt model:
Igrill 2
2169

Weber iGrill 2

Er du grillentusiast og sværger du til Weber – ja så har du nok hørt om Weber iGrill. Det er den moderne tids svar på et stegetermometer, og det skulle være både avanceret og meget simpelt på én gang.

 

Temperaturføleren viser dig kernetemperaturen i det kød, du har på grillen, på op til 45 meters afstand. Via den gratis Weber iGrill app, kan man hele tiden følge med i hvordan kødet har det, og man kan få notifikationer, der fortæller hvornår kødet er ved at opnå den perfekte kernetemperatur. På den måde søger Weber for at give grill-mesteren frihed til at bevæge sig væk fra grillen, imens kødet passer sig selv.

 

Pointen med iGrill er netop at man ikke behøver at stå lige ved grillen hele tiden, men at man i stedet kan forberede tilbehør og spare tid, inden gæsterne kommer. Weber iGrill er et overlegent stykke grilludstyr, som mange grill-glade mennesker gerne vil have fingrene i. Ifølge Webers hjemmeside passer iGrill til følgende fire typer grill-personer: multitaskeren, grillentusiasten, røgentusiasten og begynderen. Er du f.eks. vild med at røge, kan du med fordel købe Weber iGrill 2 som er lidt større, og hvor der følger to temperaturfølere med, der netop er velegnet til røgprojekter.

 

Brug også Weber iGrill app’en til at finde opskrifter, se hvor i verden andre brugere befinder sig, se grafer over temperaturudviklingen og meget mere. Opret en anmeldelse af din Weber iGrill her på siden, og fortæl andre brugere om din oplevelse med iGrill.

 

Beskriv om – og hvordan – iGrill har levet op til dine forventninger, og hjælp derved andre til at træffe det rigtige valg. Ønsker du at anmelde flere eller andre produkter du har prøvet, kan du bruge søgefeltet øverst til at finde det du leder efter. God fornøjelse – vi håber du fandt det du skulle bruge på produktanmeldelse.dk.

Anmeldelser

Average Rating: 4.8 out of 5 (5 votes)
4
1
0
0
0

Jesper
Købsdato: Juni 2018
Perfekt gaveidé til manden der har alt

Jeg købte denne Weber iGrill 2 til min mand i gave – det var en god idé 🙂 Han bruger den hver gang der skal grilles, og den fungere nemt og enkelt. Webers app fungere super godt til termometeret.

Jesper
Købsdato: August 2017
Godt termometer

Weber iGrill 2 fungere godt. Bruger det næsten hver gang jeg griller!

Jesper
Købsdato: Oktober 2017
Fungere godt - god app

Jeg har efterhånden brugt begge følere nogle gange under madlavning. På den måde kan jeg følge med i begge ender på stegen. Jeg synes at bluetooth funktionen er god, men den rækker typisk kun ca 10 m da det jo er bluetooth.
Webers app giver mulighed for at sætte alarmer ved forskellige temperaturer – smart med en alarm et par grader inden man ønsker at tage kødet af grillen.

Jesper
Købsdato: November 2017
Meget præcis

Fedt termometer – Jeg har aldrig rigtig brugt stegetermometre tidligere, men efter vi har prøvet Weber iGrill 2 har jeg fundet ud af hvor nemt det er, at lave perfekt stegning af stege og bøffer. Jeg vil klart anbefale at bruge stegetermometer 🙂

Jesper
Købsdato: December 2017
Weber Igrill 2 er perfekt!

Dette er et af de bedste og mest pålidelige produkter vi har prøvet inden for stegening.

Skriv anmeldelse

Anmeld Weber iGrill 2

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-