Amazon Video Camera Camcorder
0 0

aug 23, 2023
Kategori: Elektronik

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
0
0
0
0

Amazon Video Camera Camcorder

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (1 votes)
1
0
0
0
0

Fenris
Købsdato: August 2023
Vlogging camera

Jeg skal ikke have nogen film med på Cannes men blot kunne optage fuglelyde, havet og dyrene omkring mig. Derfor faldt valget på en camcorder uden navn, men det bliver anbefalet til bl.a. vlogging. Manualen er lidt forvirrende og det krævede en video på nettet at finde ud af de par ting, jeg ikke forstod. Men når man lige har luret hvordan man skal manøvrere rundt i menuerne, bliver det noget nemmere.

Der er fjernbetjening, mulighed for at optage i mørke, bevægelses sensor, slow-motion optagelse, tage billeder, en smule zoom og hele 2 batterier. Når først SD kortet (som ikke medfølger) er formatteret, er det bare med at komme igang, og skulle man komme til at sætte en fedtet finger på, følger der en microfiber klud med.

Tasken der følger med rummer camcorderen og ikke andet, men kan sættes fast i bæltet eller en rygsæk-strop (den vejer kun 300 g). Den kan også sættes på en tripod, hvis man ønsker det. Mine prøveoptagelser viste klare farver, skarpe optagelser og fin lyd. Alt i alt er det et ganske udmærket videokamera til prisen.

Skriv anmeldelse

Anmeld Amazon Video Camera Camcorder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-