Apple Airpods Pro
2 0

jul 5, 2021
Kategori: Elektronik

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Apple
Produkt model:
Airpods Pro
6330

Læs anmeldelser af Apple Airpods Pro herunder – se hvad brugerene mener

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (1 votes)
1
0
0
0
0

Thomas_KL
Købsdato: April 2021
Super gode airpods

Jeg er meget tilfreds med mine nye Airpods fra Apple. Lyden er super god, den har lang batterilevetid og du har mulighed for at lade dine airpods op i selve etuiet. Denne model har også aktiv støjdæmper hvilket gør lyden super skarp selvom der er baggrundsstøj der hvor du befinder dig. Jeg kan desværre ikke sammenligne med andre produkter da jeg altid holder mig til Apple 🙂 Jeg har brugt dem til både arbejde og sport.

Skriv anmeldelse

Anmeld Apple Airpods Pro

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-