Apple AirPods
2 1

feb 25, 2020
Kategori: Bluetooth

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (3 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

3
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Apple
Produkt model:
AirPods
5337

Apple Airpods – Eminente enheder

På kun få år er musik blevet revolutioneret. Hvis man skulle høre musik andre steder end derhjemme, var man henvist til at slæbe en stor uhandy discman samt diverse CD´er med sig. I dag findes utallige online-funktioner for alverden musik, både gratis og streamingtjenester, men for at kunne nyde præcis den musik du har lyst hvor og hvornår du vil, skylder du dig selv at bruge den bedste lyd. Og hvad er bedre end den fedeste lyd i det flotteste design og stærkeste tekniske specifikationer på markedet?

Lækker lyd og fed funktionalitet
I forlængelse af udviklingen på musikmarkedet vil vi fremhæve Apple som brand – fremadstormende, nytænkende og med lækre og banebrydende produkter, der på få år har ændret hele teknikmarkedet. En af deres allermest populære produkter er Airpods, et par trådløse hovedtelefoner, der ligesom brandets andre produkter har skabt helt nye standarder, både inden for selve det auditive, men også inden for specifikationer, tekniske muligheder og et gennemtænkt lækkert design. Med andre ord er Airpods garanti for en uovertruffen lydoplevelse og fuld af fede features, uanset hvilken Apple-enhed den forbindes med. De kommer i flere modeller som Apple Airpods Pro, Apple Airpods Max, Apple Airpods Pro 2, Apple Airpods 1 og flere andre, så du kan få lige præcis dem, der passer til dine behov.

Fælles for alle modeller er den smarte audioarkitektur med en helt unik lydoplevelse, som du sent vil glemme samt et smukt og enkelt design, der perfekt matcher dine andre Apple-enheder. De øvrige tekniske egenskaber vil få din oplevelse til at stige til nye højder som du ikke kan få med almindelige hørebøffer eller beats. Du behøver aldrig mere at slås med krøllede kabler eller nøjes med kun det næstbedste. Endelig vil det fantastiske design med den geniale pasform slet ikke lade dig mærke at du fysisk har noget inde i ørene, og du kan både bruge dem begge to eller blot have en i det ene øre.

Den indbyggede Siri-styring gør det nemt at bruge Airpodsene til en lang række opgaver, hvor du bare skal udtale en besked om, hvad du ønsker der skal ske, uanset om det er at justere lydstyrken, skifte afspilning eller blot har et spørgsmål til den virtuelle assistent om vind, vejr, weekendplaner eller hvad det måtte være. Hvad der for få år siden var en sensation at kunne gøre med sin smartphone, kan nu blot klares med stemmen og dine Airpods på få sekunder. Du skal blot sige ”Hej Siri”, og så er den klar til at tage imod ordrer og ønsker.
Den forbindes med andre apparater ved at holde dem ved siden af hinanden et stykke tid og så trykke ”Connect”, når de har opfanget hinanden. Den forbedrede H1-chip gør det også nemt at parre Airpodsene med andre Apple-enheder med trådløst Bluetooth som Iphones, Mac computere, Ipods, Apple Watches eller Ipads, blot de som minimum lever op til systemkravet ios 12.2.
Ligeledes kan Airpods både besvare og slutte et opkald ved en enkelt dobbeltberøring, og du kan starte afspilningen eller spole frem med et dobbelttryk. Virkelig smart feature i en hverdag med mange små momenter der kræver din opmærksomhed, men hvor du samtidig hurtigt skal kunne vende tilbage til den egentlige aktivitet.

De lades op i den medfølgende opbevaringsæske, så man skal blot tage dem ud af etuiet og putte dem i ørene, og så spiller musikken ellers bare. Det er smart i en hektisk hverdag, hvor der måske ikke altid er tid til traditionel opladning. Når du er på job, efter træning eller på et hvilken som helst andet tidspunkt i hverdagen, skal de bare puttes i etuiet, så de kan lades op og bruges i op til 24 timer. Det er ligeledes nemt og hurtigt at oplade dem på en Qi-kompatibel opladningsplade, hvilket giver 5 timer afspilningstid på blot 25 minutter. De dobbelte optiske sensorer med accelerometer tænder og slukker automatisk.

Uhørt avancerede, uhørt nemme at bruge
Med andre ord har det aldrig været lettere at høre musik, podcasts, din yndlingsmusik eller hvad du nu lige har lyst til at høre hvor og hvornår du vil. Det trådløse kompakte design gør dem nemme at bruge og behagelige at have i ørerne. De er lette som luft, har kraft og power som en rockkoncert og tonenuancer som et helt kammerorkester. Den fantastisk fordelte lyd og et ekstra accelerometer filtrerer sammen med små stråledannende mikrofoner baggrundsstøjen fra, så der kun kan høres din stemme og den gode lyd. Apple Airpods tilbud er med andre ord et tilbud om lyd og praktisk teknik på et højere plan. Apple Airpods review overdøves kun af Airpodsenes kvalitet.
Uanset til hvilket formål du behøver lyd til, er Airpods en toneangivende vinder. Til træning er de vand- og svedabsorberende, og til brug i dagligdagen er de så behagelige at have i ørene at man ikke mærker dem.

Snyd ikke dig selv for en unik oplevelse i perfekt balance mellem stærk hi-fi-lyd og alt det velkendte vidunderlige fra Apple. I forlængelse af Apples banebrydende intro på markedet skaber de løbende modeller af Airpods som Apple Airpods 2019 og Apple Airpods 2020, og der kommer helt sikkert flere nye banebrydende modeller.
Du kan både tage alverdens form for lyd med ud i naturen eller blot lade fremtidens lyd og følelsen af frihed stige til nye højder.

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (3 votes)
3
0
0
0
0

Janefriis
Købsdato: December 2018
Elsker dem ❤️

Elsker dem og ved simpelthen ikke hvad jeg gjorde før jeg fik dem ?
Det fungere bare og syntes virkelig der er god lyd i dem.
Kan klart anbefale dem

Janefriis
Købsdato: Januar 2020
Så skønne

Jeg elsker virkelig mine AirPods! Bare det at der ikke er den ledning, gør en kæmpe forskel. Og lyd kvaliteten er så god. De er hurtige at oplade og holder længe på strømmen.

Janefriis
Købsdato: December 2018
Holder godt på strømmen

Jeg er SÅ glad for mine AirPods. De sidder godt i ørerne og holder strøm længe.
De er hurtige at oplade.
Designet er fint og etuiet fylder ikke ret meget på farten.

Skriv anmeldelse

Anmeld Apple AirPods

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-