Apple iPhone X
2 0

okt 27, 2018
Kategori: Elektronik

Gennemsnitlig bedømmelse: 4.3 ud af 5 (3 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
2
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Apple
Produkt model:
Iphone X
3180


Apple iPhone X har fået mange nye funktioner. Bl.a. har iPhone X fået ansigtsgenkendelse og et bedre kamera. Du kan se anmeldelser af Iphone X herunder.

Anmeldelser

Average Rating: 4.3 out of 5 (3 votes)
1
2
0
0
0

mettejuhl16
Købsdato: July 2019
Godt kamera

Jeg er vild med iPhone x, og jeg har aldrig haft problemer med den. Den tager virkelig gode billeder, og jeg kan godt lide at man har så mange muligheder inde i kameraet. Eneste minus er, at telefonen er meget skrøbelig både på forsiden og bagskærmen.

mettejuhl16
MarianneP
Købsdato: Januar 2018

Jeg har stået med den nyeste Iphone i hånden her for nylig, og jeg kan nu bedre lide denne Iphone X, Den har et godt kamera, og faceId er meget præcis, og kan også registrere dit ansigt selvom du har solbriller på. Jeg er blevet så glad for denne Iphone.

mettejuhl16
Købsdato: Marts 2018

Det er en god telefon med mange spændende detaljer. Personligt kan jeg godt lide ideen med FaceID, så man kan åbne sin telefon med sit ansigt, og det skal alligevel være ret præcist før den registrerer dig. Derudover har jeg stor glæde af det især virkelig gode kamera!

Skriv anmeldelse

Anmeld Apple iPhone X

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-