Aukey EP-B56 Wireless Earbuds
0 0

jan 21, 2023
Kategori: Elektronik

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Aukey
Produkt model:
EP-B56
7149

Aukey EP-B56 Wireless Earbuds – se anmeldelser herunder

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (1 votes)
1
0
0
0
0

Michelle Nielsen
Købsdato: December 2022
Fede høretelefoner!

Disse trådløse høretelefoner er rigtig gode, når du er på farten. De to earbuds er forbundet med en ledning, hvilket sikre, at de ikke falder ud af øret og ned på fortovet, når man går, løber eller cykler med dem. Du kan bruge dem i alle sammenhænge, og stadig føle dig tryg i, at de ikke bliver væk. Derudover så er der en ret kraftig magnet i hver af de to earbuds, så man kan koble dem sammen, og så hænger de rigtig fint rundt om halsen, som en halskæde, når de ikke er i brug.

Lyden har kvalitet og er meget klar i lyden uanset sangen. Hvad enten du er til pop, rock, metal eller noget fjerde, så fungere lyden bare rigtig godt. Jeg synes også, at forbindelsen mellem den device, som spiller, og høretelefonerne er meget hurtig, så der er ikke lige så meget delay på, som der er ved nogle høretelefoner.

Hvis man har en udfordring med at få høretelefonerne til at sidde i ørene, så bliver det slet ikke noget problem her, for på hver earbud sidder der nemlig en lille silikone krog, som sørger for at gribe fat i øret, så den sidder godt i øret, og dette fungere glimrende. Desuden følger der et hav af forskellige pasformer med til disse earbuds, så der er slet ikke noget problem der. Jeg blevet også noget overrasket over den lille pose, som også følger med, for det havde jeg ikke fået besked om, men den er meget praktisk, da den er lille, og nem at have høretelefonerne i, og så undgår man også, at ledningen vikler sig ind i alle de andre ledninger, som man nu måtte have, hvor man opbevare dem.

Den eneste ting, som jeg synes, er lidt irriterende, er at knapperne til styrring af lyd osv. sidder så tæt på højre øre, for man har svært ved at se knapperne, når man har dem på, så man skal lære, hvor de sidder for hurtigt at kunne skifte sang eller skrue op for lyden.

Men udover det, så kan disse høretelefoner klart anbefales. Disse høretelefoner er særligt til dem, der frygter at høretelefonerne falder ud af øret, og hvis man har svært ved at finde høretelefoner, der passer i sine ører.

Skriv anmeldelse

Anmeld Aukey EP-B56 Wireless Earbuds

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-