Beats by Dre
2 0

okt 4, 2017
Kategori: Elektronik

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (2 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

2
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Beats by Dre
Produkt model:
BEATSSOLO3WBK
1928

Beats by Dre beskrivelse

Beats by Dre er moderne trådløse hoved- og høretelefoner. Beats by Dre er fremstillet af firmaet Beats Electronic, som er stiftet i 2006 af rapperen Andre Young, også kendt under kunstnernavnet Dr. Dre. I 2014 blev brandet solgt til Apple Inc. Målet med Beats by Dre var at give en bedre musikoplevelse end mange andre hovedtelefoner, bl.a. ved at give en dybere og mere basfyldt lyd.

Beats by Dre fås både som såkaldte ’on-ear’ og ’in-ear’ hovedtelefoner så alle kan få et par uanset hvilken form man synes bedst om. De forhandles både på nettet og i fysiske butikker og produceres i forskellige farver. Afhængig af modellen fås Beats by Dre i et prisspænd der ca. ligger mellem ca. 779-2200 kr. Beats by Dre er produceret med henblik på at give brugeren en ekstra lækker designoplevelse. Fortæl andre brugere hvordan din oplevelse med Beats by Dre har været.

Ønsker du at anmelde produktet kan komme ind på designet, lyden, bluetoothfunktionen, vægten m.m. og dermed være med til at give andre brugere et retvisende billede af hvor godt produktet er i forhold til andre hoved- og høretelefoner. Beats by Dre ønsker via bedre lyd at give en større musikoplevelse end hvad der er muligt for andre lignende produkter. Med Beats by Dre er håbet at musikelskere verden over skal synes at de har fundet er virkelig godt, og oveni købet fedt designet produkt, som kan levere musik der hvor brugeren har brug for det.

Du har også mulighed for at læse andre produktanmeldelser inden for høretelefoner. Hvis vi ikke har oprettet det produkt du søger, så har du mulighed for selv at oprette produktanmeldelsen med det samme. Klik her for at oprette en ny produktanmeldelse. Du skal være oprettet som bruger inden du kan oprette en anmeldelse – dette tager kun 2 min. Rigtig god fornøjelse!

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (2 votes)
2
0
0
0
0

Jesper
Købsdato: August 2017
Topklasse lyd

Det er de ultimative bedste hørebøffer jeg har prøvet! Det er imponerende at de kan få så god lyd ned i de små højtalere 🙂 De er dog lidt dyre, men det virker også bare perfekt.

Jesper
Købsdato: April 2017
Fed lyd!

Nu har jeg haft mine Beats by Dre hørebøffer i snart et havlt år, og er fuldt ud tilfreds. Rigtig god lyd, behagelige at have på, nemme at bruge.

Skriv anmeldelse

Anmeld Beats by Dre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-