Bosch TAS3202 Tassimo Suny Kaffemaskine
2 0

mar 2, 2020
Kategori: Elektronik

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Bosch
Produkt model:
TAS3202 Tassimo Suny
5426

Bosch TAS3202 Tassimo

Bosch TAS3202 Tassimo Suny kapselmaskine er til dig, der ønsker et varieret udvalg af kaffe til enhver smag. Ved hjælp af Bosch TAS3202 Tassimo Suny kapselmaskinen kan du nemlig brygge et overflødighedshorn af forskellige varme drikke. Her i blandt kan du blandt andet brygge café creme, cappuccino, espresso, latte macchiato eller en varm kakao til børnene. Dette er blot et lille indblik i, hvilke forskellige kapsler du kan købe til din Bosch TAS3202 Tassimo Suny kapselmaskine. Faktisk findes der over 40 velkendte drikkesorter. På denne måde kan du være sikker på, at der er et udvalg der kan tilpasses hele familien og eventuelle gæster.


Bosch TAS3202 Tassimo Suny kapselmaskinen kører med den nyeste TASSIMO Intellibrew™-teknologi. Denne teknologi fra TASSIMO er med til at optimere alle dine favoritdrikkevarer, så de på denne måde er i den højeste kvalitet. Teknologien sørger for, at kapselmaskinen automatisk scanner de forskellige kapsler. Ved hjælp af denne scanning, sørger kapselmaskinen selv for at hente de nødvendige oplysninger, der øger kvaliteten af den eventuelle kaffebrygning. De nødvendige oplysninger sørger nemlig for, at kapselmaskinen har den rette vandmængde, bryggetid samt en ordentlig og korrekt temperatur. På denne måde kan du servere lige så god kvalitetskaffe som din lokale barista.


Bosch TAS3202 Tassimo Suny kapselmaskinen er opbygget efter princippet single serve. Single serve systemet fra TASSIMO er perfekt til dig, der blot ønsker én enkelt kop kaffe eller en anden varm drik, som du enten kan nyde under et tæppe eller på farten. Lige meget hvilken slags drik der er tale om, så sørger single serve systemet for at tilberede en kop hurtigt og perfekt til dig. På denne måde kan du i en fart nyde din kop kaffe eller anden varm drik i højkvalitet. Efter tilberedningen af din varme drik eller kaffe, formår Bosch TAS3202 Tassimo Suny kapselmaskinen at spare energi, uden at du selv skal løfte en finger! Bosch TAS3202 Tassimo Suny kapselmaskinen sørger nemlig for at slå Standby-mode til, umiddelbart efter at tilberedningen af din kop varme kaffe eller drik er færdig. På denne måde sørger du altså for, som forbruger, at spare energi uden selv at skulle tænke over det.


Komforten ved Bosch TAS3202 Tassimo Suny kapselmaskinen er utrolig høj. Når du skal i gang med at brygge din kaffe eller varme drik, kan du enten trykke på en knap eller benytte TASSIMOs genvej SmartStart. Ved hjælp af SmartStart kan du starte tilberedningen af din kaffe eller varme drik, blot ved at trykke foran med et krus. Dette tryk kan du udføre mens du placerer kruset, og du skal på denne måde ikke til at trykke på en startknap efterfølgende. Hvis du ikke er komfortabel med denne måde at starte Bosch TAS3202 Tassimo Suny kapselmaskinen på, er det selvfølgelig også muligt blot at placere kruset, for derefter at trykke på startknappen.


Derudover skal du ikke bruge en bestemt form for kop til din Bosch TAS3202 Tassimo Suny kapselmaskine. Faktisk kan du bruge lige præcis den kop, som du ønsker! Bosch TAS3202 Tassimo Suny kapselmaskinen har nemlig en justerbar kopholder, der på denne måde sørger for, at der er plads til alle former for kopper og glas. Hvis din kop eller dit glas er for stort, er det også muligt helt at fjerne den justerbare kopholder, mens du stadig kan tilberede din yndlingsdrik. Selvom smagen og kvaliteten af den kaffe og de varme drikke, der bliver tilberedt fra din Bosch TAS3202 Tassimo Suny kapselmaskine smager af et kaffevidunder, så er det meget nemmere at tilberede end som så. Bosch TAS3202 Tassimo Suny kapselmaskinen yder nemlig en fuldautomatisk tilberedning blot ved ét knaptryk, hvilket gør det nemt og enkelt, trods den høje kvalitet.


Bosch TAS3202 Tassimo Suny kapselmaskinen vejer 2,364 kg og har en spænding på 220-240 V og 50/60 Hz. Kapselmaskinen måler 16,7 cm i bredden, 30,5 cm i dybden og 25,1 cm i højden. Derudover har Bosch TAS3202 Tassimo Suny kapselmaskinen en multivæsker samt en aftagelig vandtank. Kapselmaskinen har også et automatisk rense- og afkalkningsprogram, hvor du yderligere kan tilkøbe vandfiltre og afkalkningstabletter fra TASSIMO. Udover det lave energiforbrug, som der blev nævnt tidligere, så har Bosch TAS3202 Tassimo kapselmaskinen også et innovativt opvarmningssystem, der sørger for at maskinen er klar med det samme, når du skal bruge den. Dette betyder også, at du ikke skal vente på at kapselmaskinen opvarmer imellem tilberedningen af to forskellige varme drikke. Ved hjælp af LED lys, sørger maskinen for at give information videre omkring status, standby, indstillinger m.m. til dig som forbruger. Nedenfor vil du kunne finde anbefalinger og anmeldelser af Bosch TAS3202 Tassimo Suny kapselmaskinen.

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (1 votes)
1
0
0
0
0

Janefriis
Købsdato: Juni 2017
Kapselkaffemaskinen der bare virker!

En af de bedste kapselkaffemaskiner på markedet må være denne fra Tassimo.
Den laver en kop kaffe i løbet af ganske få sekunder, og kaffen smager intet mindre end FANTASTISK!
Herhjemme er kaffen det vigtigste om morgenen, og vi går ikke på kompromis. Derfor har vi tassimo.

Skriv anmeldelse

Anmeld Bosch TAS3202 Tassimo Suny Kaffemaskine

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-