Cavecool Vinkøleskab Chill Topaz – 62 flasker – 2 zoner
3 0

nov 28, 2019
Kategori: Elektronik

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (2 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

2
0
0
0
0

Produktinformation

Cavecool Chill Topaz vinskabet har plads til 32 flasker i den øverste kolde zone og 30 flasker i den nedre zone. Skabet er ikke velegnet til indbygning. Læs anmeldelse af Cavecool Chill Topaz vinkøleskabet herunder.

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (2 votes)
2
0
0
0
0

Jesper
Købsdato: November 2019
Perfekt vinkøler

Vi har købt en Cavecool vinkøler med plads til ca 60 flasker, og det virker bare perfekt. Køleskabet er zoneinddelt og det fungerer virkelig godt uden de separate rum mister eller modtager varme/kulde.

Jeg bruger køleskabet som supplement i vores vinrum. Jeg oplever at kvaliteten og designet er helt fantastisk ift. prisen – jeg synes man får et rigtig godt køleskab for pengene. Jeg vil selv kigge på Cavecool næste gang

5 måneder siden

Jesper
Købsdato: November 2019
Gennemført vinkøleskab med flotte detaljer!

Efter jeg har taget mit nye vinkøleskab i brug, er jeg virkelig tilfreds med produktet. Cavecool Chill Topaz er rigtig nem at justerer i temperatur, og du har mulighed for at tænde lys i køleskabet hvis du f.eks får gæster eller hvis rummet skal skabe lidt hygge.

Denne Cavecool model er zoneindelt i 2, så du har mulighed for at have dit hvidvin øverest og dit rødvin nederest – og temperaturforskellen opretholdes virkelig godt! Der er god plads til dit vin på de flotte træplader i bunden af hver sektion.

Selve køleskabet er virkeligt stabilt, og virker som rigtig dejlig kvalitet når man åbner og lukker døren(jeg har tidligere prøvet andre mærker hvor det virker lidt billigt). Det er vigtigt at kvaliteten er iorden når man skal opbevarer dyrt vin. Jeg vil klart anbefale Cavecool til alle!

6 måneder siden

Skriv anmeldelse

Anmeld Cavecool Vinkøleskab Chill Topaz – 62 flasker – 2 zoner

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

-