Cavecool Vinkøleskab Chill Topaz – 62 flasker – 2 zoner
4 0

nov 28, 2019
Kategori: Elektronik

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (2 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

2
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Cavecool
Produkt model:
CC54DB - Chill Topaz
5253

Cavecool Vinkøleskab Chill Topaz

Intet er bedre end et dejligt glas vin, uanset om du skal hygge med venner, er til fest eller du bare trænger til noget lækkert efter en lang dag. Vin er mere end en drik – det kommer i både røde og hvide varianter, det kommer fra alverdens lande og endnu flere regioner med hver deres unikke kendetegn i både kraftige og milde varianter.
Desværre er vin forgængeligt og kræver både den rette servering og den rigtige opbevaring for at give den optimale smagsoplevelse. Og hvorfor ikke give dine vine de bedste muligheder for en god opbevaringsmodning og lækre smagsoplevelser?
Det bedste til de dyre dråber

Hvis man går meget op i vin, findes der sågar vinglas tilpasset til enkelte druesorter og vinregioner. Ellers er det helt fint blot at servere vinen i et almindeligt godt rødvinsglas der lader vinen beholde sine aromaer. For at give den optimale betingelser inden serveringen, bør man derfor ikke blot placere sine vinflasker under trappen, bag oliefyret eller hvor der nu lige er plads i huset. Vin er ikke en død ting der blot skal opbevares, men noget levende der kræver den rette pleje og modning for at udleve sit fulde potentiale. Både omgivelserne og især temperaturen i det omkringliggende opbevaringsrum påvirker flaskernes indhold i modning og udvikling. Vin varierer i smag alt efter serveringstemperaturen, der for rødvin bør ligge mellem 12-18 grader og 7-13 for hvidvin.
En konstant omkringliggende temperatur vil påvirke vinens modning positivt, mens svingende og/eller forkerte temperaturer vil påvirke den negativt. Her kan et Cavecool vinkøleskab være det helt rigtige, hvis du ønsker at give dine vinflasker mulighed for at udvikle deres fulde potentiale. Og hvorfor ikke vælge en god standardmodel med plads til masser af flasker og samtidigt er superlækkert og tilføjer noget nyt til din indretning i hjemmet? Her har Produktanmeldelse.dk været på jagt på alverdens vidde vinmarker og har med det stilsikre og smarte Cavecool vinkøleskab 2 zoner fundet svaret på dine vinbønner.
Køligt kanonflot køleskab
Mange tror fejlagtigt at køleskabet er et godt opbevaringssted til vin, men det er desværre ikke korrekt. Temperaturen er ikke konstant når der åbnes og lukkes køleskabet, og vinen kan også blive påvirket af smage og dufte fra de andre madvarer, hvilket selvfølgelig kan forstyrre oplevelsen ved at drikke den. Et vinkøleskab lavet specielt til opbevaring og nedkøling af vin er dermed den perfekte opbevaring til dine fine og kostbare vine. Vinkøleskabe er ikke længere forbeholdt vinnørder, men er et populært køb blandt almindelige kvalitetsbevidste danskere, der også søger noget stilbevidst til indretningen. Ud over at give en konstant temperatur får vinene tilført den perfekte luftfugtighed for unikke smagsoplevelser.
Cavecool er en dansk producent af vinkøleskabe med 3 principper der er gennemgående for alt design – nordisk og cool design til gode fornuftige priser, så der er råd til at investere i de gode vine. Vinkøleskabet lækkert og dekorativt og passer perfekt til den enkle nordiske indretningsstil, da det ikke er meningen at man skal gemme hverken køleskabet eller vinene af vejen – tværtimod står det flot med et lækkert indsyn til vinene. Med det minimalistiske nordiske design kan vinkøleskabene tilpasses enhver indretning, uanset om det er fritstående eller Cavecool vinkøleskab indbygning.
En af de mest populære modeller er Cavecool Vinkøleskab Chill Topaz med plads til op til 62 flasker. Det er inddelt i 2 zoner og appellerer primært til private vinelskere med begrænset plads til opbevaring i boligen, så det giver stor værdi for pengene. Ud over den praktiske opbevaring er køleskabet flot og lækkert på en underspillet måde med sin diskrete underspillede stil og klasse uden at hverken det visuelle eller størrelsesmæssige fylder for meget i rummet. Tværtimod står den velindrettet i moderne hjem med gennemgående æstetik, og de sorte håndtag er stilfuldt integreret i siden. De faste hylder udstråler klasse og elegance, og du kan tilmed installere dem til hver sin temperatur, så du enten kan have både rød- og hvidvin eller andre drikkevarer som f.eks. champagne eller øl i køleskabet. Her er den køligere zone altid øverst, mens den nederste hylde bør indeholde de flasker der kræver et varmere miljø. Den øverste zone har en temperaturmargen på 5-12 grader, mens den nederste zones temperatur skal indstilles mellem 12-18 grader.
De 2 zoner kan tilsammen rumme op til 62 flasker, og køleskabet har energiklasse B, hvilket giver et forholdsvist lavt strømforbrug og dermed en lav elregning. Al styring foregår via et LED-display, hvor man også kan styre belysningen der tænder, når man åbner dørene til vinkøleskabet. Det er ikke bare funktionelt og flot, men også utroligt populært blandt passionerede vinelskere hvilket kan ses på adskillige sites med Cavecool vinkøleskab anmeldelse.
Med et vinkøleskab fra Cavecool holder du både vinen tilpas kølig og får tilføjet et indretningselement der er mere end cool. Alle vine fortjener ordentlig opbevaring og de bedste forudsætninger for at modnes og blomstre, og alt dette kommer med Cavecool Vinkøleskab Chill Topaz. Det er ikke bare et mindre teknisk vidunder, men også vældig populært blandt forbrugerne. Med et væld af gode anmeldelser, ikke blot her på sitet, men også andre steder, er Cavecool vinkøleskab Chill Topaz vitterligt værktøjet for folk der ser hver en dråbe vin som noget dejligt dyrebart.

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (2 votes)
2
0
0
0
0

Jesper
Købsdato: November 2019
Perfekt vinkøler

Vi har købt en Cavecool vinkøler med plads til ca 60 flasker, og det virker bare perfekt. Køleskabet er zoneinddelt og det fungerer virkelig godt uden de separate rum mister eller modtager varme/kulde.

Jeg bruger køleskabet som supplement i vores vinrum. Jeg oplever at kvaliteten og designet er helt fantastisk ift. prisen – jeg synes man får et rigtig godt køleskab for pengene. Jeg vil selv kigge på Cavecool næste gang

Jesper
Købsdato: November 2019
Gennemført vinkøleskab med flotte detaljer!

Efter jeg har taget mit nye vinkøleskab i brug, er jeg virkelig tilfreds med produktet. Cavecool Chill Topaz er rigtig nem at justerer i temperatur, og du har mulighed for at tænde lys i køleskabet hvis du f.eks får gæster eller hvis rummet skal skabe lidt hygge.

Denne Cavecool model er zoneindelt i 2, så du har mulighed for at have dit hvidvin øverest og dit rødvin nederest – og temperaturforskellen opretholdes virkelig godt! Der er god plads til dit vin på de flotte træplader i bunden af hver sektion.

Selve køleskabet er virkeligt stabilt, og virker som rigtig dejlig kvalitet når man åbner og lukker døren(jeg har tidligere prøvet andre mærker hvor det virker lidt billigt). Det er vigtigt at kvaliteten er iorden når man skal opbevarer dyrt vin. Jeg vil klart anbefale Cavecool til alle!

Skriv anmeldelse

Anmeld Cavecool Vinkøleskab Chill Topaz – 62 flasker – 2 zoner

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-