Denver 12000mah Powerbank
0 0

jan 27, 2023
Kategori: Elektronik

Gennemsnitlig bedømmelse: 4.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

0
1
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Denver
Produkt model:
Powerbank
7238

Denver 12000mah Powerbank – læs anmeldelser herunder.

Anmeldelser

Average Rating: 4.0 out of 5 (1 votes)
0
1
0
0
0

Michelle Nielsen
Købsdato: Juni 2018
Glimrende powerbank til festivalturen eller udflugten

Powerbanken holder godt på strømmen, og når den er fuldt opladt, så er der også til nogle fulde opladninger af mobilen, hvilket er meget praktisk, hvis man ikke lige har et sted, hvor man kan lade sin mobil. Derudover så synes jeg, at det er meget upraktisk, at LED lys-indikatorerne (numrene der viser strømkapiciteten) lyser i så lang tiden efter, at man har tændt den, for den bruger alt for meget unødigt strøm på at holde “skærmen” tændt.

Den er desuden også rigtig godt at holde på, da overfladen er lidt ru, så den ikke lige falder ud af hænderne. Denne powerbank er ret stor og tung, så det er ikke just en powerbank, man lige kan have med i lommen, når man skal ud i byen. Den kræver en taske, som den kan ligge i.

Powerbanken bliver heller ikke varm, når den oplader en enhed, og dette er virkelig rart, eftersom at man ellers ikke ville kunne tillade sig at lægge den ned i tasken i frygt for overophedning. Der er også indbygget beskyttelse mod både overophedning og kortslutning, så der er ikke noget at være bange for.

Det er en praktisk powerbank at have med sig rundt, men den skal nok transporteres i en taske i stedet for i en lomme.

Skriv anmeldelse

Anmeld Denver 12000mah Powerbank

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-