Denver PBA-16001MK2 Powerbank
0 0

jan 27, 2023
Kategori: Elektronik

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Denver
Produkt model:
PBA-16001MK2
7235

Læs anmeldelser af Denver PBA-16001MK2 Powerbank herunder.

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (1 votes)
1
0
0
0
0

Michelle Nielsen
Købsdato: Marts 2018
En helt fin powerbank

Denne powerbank er god på mange måde. Den er bl.a. ret lille, og dermed nem at have med sig rundt fx i tasken eller i lommen sammen med sin mobil. Den fylder altså ikke særlig meget.

Den har fire lys indikatorer, der viser, hvor meget strøm, der er på, og disse stemmer overens med den strøm, som jeg oplever at der er på. Selv efter nogle år, så fortsætter den med at holde strøm, og den taber heller ikke strømmen, selvom den ligger stille, og ikke bliver brugt, så kan man sagtens stadig regne med, at man kan bruge den til at oplade sin mobil nogle gange. Den er også strømbesparende i og med, at den sørger for, at slukke lys-indikatorerne kort tid efter, at man har tændt dem (ca. 10 sekunder), og dette er også med til at sørge for, at den ikke bare taber strøm i tide og utide. Når det så er sagt, så er der ikke strøm til så mange fulde opladninger. Jeg vil sige, at den måske godt lige kan lade mobilen fuldt op et par gange før, at den løber tør for strøm.

Powerbanken er altså god at have med på farten i tilfælde af, at mobilen skulle løbe tør for strøm. I dag er alt jo digitalt, så det er vigtigt at have en powerbank ved hånden.

Skriv anmeldelse

Anmeld Denver PBA-16001MK2 Powerbank

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-