Dyson V11 Støvsuger
0 0

sep 16, 2020
Kategori: Elektronik

Gennemsnitlig bedømmelse: 3.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

0
0
1
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Dyson
Produkt model:
V11 Animal
5519

Dyson V11 Støvsuger

Hvis du er træt af en støvsuger, hvor du har ledningen på slæb, så er Dyson V11 Animal Extra støvsugeren noget for dig. Dyson V11 Animal Extra støvsugeren er nemlig en ledningsfri støvsuger med skaft. Skaftet sørger for, at du heller ikke behøver at slæbe en maskine rundt efter dig når du skal i gang med støvsugningen. Dyson V11 Animal støvsugeren gør det nemt for dig, som forbruger, at holde et rent og pænt hjem. Dette formår støvsugeren at gøre med sin kraftfulde sugevne og teknologiske intelligens.

Den kraftfulde sugeevne er en af de bedste og stærkeste på markedet, og yder altså en dobbelt så stærk sugeevne, som andre ledningsfrie støvsugere har ydet hidtil. I Dyson V11 Animal støvsugeren, er der nemlig en indbygget motor i børsteskaftet, der sørger for at dreje børstestangen op til 60 gange i minuttet. Med denne teknologi formår Dyson V11 støvsugeren at fjerne snavs og skidt dybt nede i tæpper, men naturligvis også på trægulve m.m.

Den teknologiske intelligens, i forhold til den ledningsfrie støvsuger V11 Animal Extra fra Dyson, kommer til udtryk i måden hvorpå, den overvåger systemydelsen og giver dig besked og kontrol over din rengøring på en LCD-skærm – denne overvågning er konstant opdateret i realtid, og du har derfor fuldstændig kontrol over din støvsuger på denne måde. Ydermere har Dyson V11 Animal støvsugeren en batteritid på omkring 60 minutter, hvor den er installeret til, at den tilpasser energiniveauet til mængden af batteri, der er tilbage på den opladning, som du arbejder med. Dette vil sige, at Dyson V11 støvsugeren automatisk bliver batteribesparende jo lavere batteriniveauet er. Dyson V11 Animal Extra støvsugeren indeholder også tre forskellige rengøringsindstillinger, der er programmeret til forskellige støvsugningsopgaver, så du på denne måde, opnår det mest optimale resultat.

Foruden Dyson V11 Animal støvsugeren, så medfølger der forskelligt tilbehør til produktet. Her i blandt findes et mini-motoriseret mundstykke, et quick-release kombimundstykke, et motorhoved, et quick-release fugemundstykke-redskab og en blød støvbørste. Alt dette tilbehør, er med til at sørge for, at du som forbruger, er skruet godt på til en hvilken som helst rengøringssituation, hvor du kunne få brug for din Dyson V11 Animal Extra ledningsfrie støvsuger. Yderligere medfølger der også en oplader, en rørholder samt to docking stationer. Docking stationerne sørger for, at du altid nemt og let kan sætte din Dyson V11 Animal Extra støvsuger til opladning, når den har brug for det. Muligheden for at kunne sætte en docking station op to steder, er ideal for dig, der eventuelt har et hjem med flere etager eller blot mange kvadratmeter. På denne måde kan du sætte Dyson V11 Animal støvsugeren til opladning i nærmeste docking station, og på den måde nemmere genoptage støvsugningen når den ledningsfrie støvsuger igen er klar. Docking stationerne er beregnet til at skulle vægmonteres, der sørger for at du, som forbruger, ikke skal yde mere end højst nødvendigt.

Udover de teknologiske faktorer ved Dyson V11 Animal Extra støvsugeren i form af strømoptimeringsteknologien, indeholder støvsugeren også andre smarte og praktiske mekanismer. En af disse mekanismer, er Dysons point and shoot-mekanisme. Denne mekanisme bruges, når man skal tømme støvsugerens beholder for støv og snavs. Med denne smarte mekanisme undgår du altså selv at skulle røre ved snavset, når den miljøvenlige beholder skal tømmes.

Dyson V11 Animal Extra har en vægt på 2,97 kg, en højde på 261 mm, en længde på 250 mm samt en bredde på 1286 mm. Ydermere har den en opladningstid på 4,5 time og har derefter en driftstid på op til 60 minutter. Den miljøvenlige støvbeholder kan indeholde op til 0,76 liter. Nedenfor vil du kunne finde anbefalinger og anmeldelser af Dyson V11 Animal Extra støvsugeren.

Anmeldelser

Average Rating: 3.0 out of 5 (1 votes)
0
0
1
0
0

Kittycat
Købsdato: August 2020
Dyson v11

Super nem at bruge på alle overflader. Dog bliver den dog hurtig tung at gå med. Kan købe mange dele til den.

Skriv anmeldelse

Anmeld Dyson V11 Støvsuger

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-