DYSON V6 Animalpro Håndstøvsuger
2 0

nov 11, 2019
Kategori: Elektronik

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (2 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

2
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Dyson
Produkt model:
V6 Animalpro
5209

Dyr og lækker trods dyr

Mange mennesker drømmer om at få et kæledyr. De er søde, hyggelige og bliver hurtigt et nyt medlem af familien og giver masser af sjov og hygge, men lige så skønne de er, lige så meget arbejde giver de med ekstra rengøring. Man frygter for sin bolig og de lækre møbler der nemt kan blive ødelagt. Der efterlades pels i møblerne og slæbes alskens skidt og mudder med ind udefra, og mange frygter det ekstra arbejde ved at tage et dyr til sig. Men der er heldigvis hjælp at hente – med den rette rengøring behøver man faktisk ikke bruge ekstra tid. Og hvorfor ikke anskaffe sig noget der både kan klare den almindelige rengøring og samtidig tilgodeser at der er dyr i huset? Her er en Dyson V6 Animalpro håndstøvsuger svaret på alle dine ønsker.

Dyson V6 Animalpro håndstøvsuger – Testvinder til det toplækre hjem

V6 er en serie støvsugere med mange modeller der ligner hinanden, bl.a. den næsten lige så gode Dyson V6 Animalpro plus, men den udvalgte er den kraftigste og samtidig den mest alsidige, hvilket også er grunden til at vi har valgt den på Produktanmeldelse.dk. Dyson V6 Animalpro håndstøver er en ledningsfri 2-i-1-støvsuger, dvs. det er en almindelig støvsuger der nemt og hurtigt kan laves om til en håndstøvsuger. Ud over at være eminent til den daglige rengøring er den særligt udviklet til at indfange kæledyrs hår, støvallergener og de allermindste støvpartikler. Det skyldes den øgede luftcirkulation vha. 15 cykloner i 2 lag der arbejder parallelt med hinanden for en ekstra stærk sugeevne.

Den er derfor ikke blot velegnet til hjem med kæledyr, men også til folk med støvallergi og til folk der gerne vil have et rent hjem nemt og bekvemt. Gulvstykket er motoriseret og kan bruges til alle gulvtyper fra hårde gulve til store bløde tæpper, og det medfølgende tilbehør er særligt udviklet til forskellige typer skidt fra genstridigt snavs og skidt i sprækker og kanter. Alle Dyson V6 Animalpro reservedele medfølger derfor med alle de inkluderede reservedele.

Støvsugeren er ledningsfri og poseløs og er derfor nem at arbejde med selv de sværeste og snævreste steder uden kabler og for stort et maskinkorpus, der både besværliggør arbejdet og belaster brugerens ryg når man skal ned i besværlige stillinger eller rengøre overflader højt oppe. Her er ingen tunge løft eller belastninger af kroppen, kun en støvsuger der kan klare alle dine rengøringsopgaver nemt og hurtigt. Støvbeholderen kan rumme op til 0,4 l. og kan både tømmes enkelt og fuldstændigt for alle partikler uden at skulle røre ved det. Måske lyder indholdsvolumen ikke af meget, men at tømme den kræver blot et tryk på en knap. Dyson V6 Animalpro filter er derfor slidstærk og nemt at arbejde med.

Støvsugeren er intelligent og kan regulere på effekten i henhold til opgavens sværhed, så der ikke går energi til spilde og støvsugeren derfor holder længere pr. opladning. Støvsugeren kan køre på 2 hastigheder, normal og Max, hvor sidstnævnte anbefales til de hårdere opgaver med en sugestyrke 3 gange så stærkt som den normale. Det pistolformede kontrolpanel lader brugeren presse på aftrykkeren, når støvsugeren skal suge, hvilket sparer på energien. Måske holder batteriet kun i 20 minutter pr. opladning, men med denne ”presseteknik” er der meget energi at spare, når man kan slæbe støvsugeren rundt mellem rummene uden at skulle tænde og slukke konstant. Hvis man sætter den til Max, vil den dog maksimalt kunne køre i 10 minutter pr. opladning. Dyson V6 Animalpro batteri tager i gennemsnit 3,5 time at lade op for masser af koncentreret rengøring i alle miljøer. Ergonomien og designets udformning fremmer tilmed styrken, og med en lav vægt på 2,1 kg. er det vitterligt en alsidig allrounder. Easy-to-grip-håndtaget er udviklet for det bedst mulige ergonomiske greb, så støvsugeren nemt kan flyttes rundt og bruges i alle stillinger og vikler og kommer ind i alle kanter, hjørner og vægge.

Denne testvindende støvsuger er med andre ord den nemme måde til et fantastisk indeklima uanset omstændighederne. De mange egenskaber og rengøringsmuligheder er forenet i en teknisk supergod støvsuger til en meget billig pris.

Rent hjem gjort nemt

Rengøring er en pligt, og du bliver nok aldrig vild med det, men med Dyson V6 Animalpro håndstøvsugeren bliver det meget nemmere og hurtigere at få det klaret. Den er utrolig brugervenlig og kan bruges til alle flader og materialer, så det eneste der kommer til at stråle mere end dit hjem er de mange positive brugeranmeldelser som støvsugeren har fået fra forbrugere i hele verden. Støvsugeren er unik teknik for et rent hjem meget nemt.

Selvom støvsugeren er udviklet til hjem med dyr, er det egentlig en universalmodel. Den kan bruges af alle og enhver, så lad dig selv tage din rengøring til nye højder uanset mængden af skidt og snavs i dit hjem. Om du bor alene i en lille lejlighed i byen, med en stor familie i et kæmpe hus eller med masser af kæledyr, er dette den perfekte støvsuger med adskillige anvendelsesmuligheder. Dyson Animalpro + kæledyr og rengøring er simpelthen opskriften på et rent hjem.

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (2 votes)
2
0
0
0
0

Augusta
Købsdato: Januar 2019
Min nye bedste ven

Jeg har haft min Dyson V6 i snart et år, og jeg har aldrig været mere tilfreds med en støvsuger.

Suveræn sugeevne på både faste og bløde gulve. Og det bedste af det hele er, at den er trådløs, så jeg altid kan hive den frem uden besvær.

Jeg ønsker mig en Dyson V11 til jul, da det sandsynligvis er en lille opgradering.

Augusta
Købsdato: Marts 2017
Praktisk og god

Rigtig god støvsuger, der er let og hurtig at anvende. Støvsuger er ledningsfri, og fylder ikke særligt meget. Den oplader ved at hænge på væggen og kan bruges i længere tid end 1 time på en fuld opladning. Denne version er særlig god til dem som har dyr, da den bl.a. er designet med tanke på at opsuge hår fra dyr. Den er også posefri og nem at tømme. Virker upåklageligt efter flere år.

Skriv anmeldelse

Anmeld DYSON V6 Animalpro Håndstøvsuger

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-