Electrolux Classic Silence ECS52B
0 0

maj 14, 2019
Kategori: Elektronik

Gennemsnitlig bedømmelse: 4.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

0
1
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Electrolux
Produkt model:
Classic Silence ECS52B
4706

Electrolux Classic Silence ECS52B


Electrolux Classic Silence ECS52B er en klassisk og funktionel støvsuger. Electrolux Classic Silence ECS52B støvsugeren er en klassisk støvsuger uden for mange unødvendige funktioner, der kan skabe mere forvirring end gavn. Electrolux Classic Silence ECS52B støvsugeren er altså perfekt til dig, der ønsker en funktionel og klassisk støvsuger uden for mange dikkedarer, der samtidig har den nyeste kvalitet indenfor klassiske støvsugere, som hjælper dig med de praktiske gøremål i forhold til støvsugningen og rengøringen.


Electrolux Classic Silence ECS52B støvsugeren kan bruges til størstedelen af alle former for terræn. Electrolux Classic Silence ECS52B støvsugeren yder det bedst mulige resultat ved hjælp af diverse inkluderede tilbehørsdele, der medfølger Electrolux Classic Silence ECS52B støvsugeren. Her i blandt er der både en børste, der er elementær til hårdere gulve, samt en tæppebørste, der kan bruges til tæpper og tæppegulve. Herudover medfølger der også et mundstykke til polstring, en støvkost og en flække dyser.


Electrolux Classic Silence ECS52B støvsugeren opsamler støv i en støvsugerpose, som har en generel støvkapacitet på 3,5 liter. Den generelle støvsugerposetype i Electrolux Classic Silence ECS52B støvsugeren er typen S-bag. Der medfølger to vedlagte støvsugerposer når du køber Electrolux Classic Silence ECS52B støvsugeren. Efterfølgende skal Electrolux Classic Silence ECS52B støvsugerens poser købes separat, hvilket du kan gøre i de fleste dagligvarebutikker.


Electrolux Classic Silence ECS52B støvsugeren er en støvsuger, der ikke larmer på samme niveau som tidligere støvsugere. Electrolux Classic Silence ECS52B støvsugeren har nemlig et maksimalt støjniveau på 69 dB, hvor standarden som regel ligger på de omkring 78 dB. Electrolux Classic Silence ECS52B støvsugerens lydniveau svarer til det samme som en almindelig samtale, hvis man målte denne i dB. Derfor er der tale om en diskret og praktisk støvsuger, der ikke er forstyrrende overfor dine naboer, hvis du eksempelvis bor i et lejlighedskompleks eller lignende.


Electrolux Classic Silence ECS52B støvsugeren har ydermere et hygiejneluftfilter, der er optimal til dig, der døjer med allergier eller på anden måde er sensitiv. Hygiejneluftfilteret i Electrolux Classic Silence ECS52B støvsugeren sørger nemlig for, at støvsugeren selv opfanger diverse mikroskopiske partikler, der findes i udstødningen fra støvsugeren. Udstødningsluften bliver altså filteret for disse partikler, så denne er ren og fri for allergener når den tilbageblæses ud i rummet mens du støvsuger. Dette er en automatisk og praktisk funktion ved Electrolux Classic Silence ECS52B støvsugeren.


Electrolux Classic Silence ECS52B støvsugeren er til generelt tørt hverdagsbrug, hvor den kører med forskellige niveauer indenfor diverse rengøringsklasser. Indenfor støvemissionsklassen ligger Electrolux Classic Silence ECS52B støvsugeren på klasse A, hvilket den også gør indenfor ydelsesklassen af trægulvsrengøring. Electrolux Classic Silence ECS52B støvsugeren ligger derimod på klasse C indenfor ydelsesklassen af tæpperengøring. Dog kan Electrolux Classic Silence ECS52B støvsugeren sagtens benyttes til at støvsuge tæpper og tæppegulve, hvor den trodsalt leverer et tilfredsstillende og rengjort resultat.


Electrolux Classic Silence ECS52B støvsugeren har et justerbart sug, samt en kraft og energiklasse på klasse A. Dette vil sige, at Electrolux Classic Silence ECS52B støvsugeren har et energiforbrug på 27.7 kWt om året. Electrolux Classic Silence ECS52B støvsugeren er vurderet til at have en inputstrøm på 630 W, og en elnetkraft strømtype. Electrolux Classic Silence ECS52B støvsugeren viser dig også en indikation for støvposeskiftning, når denne er fyldt. På denne måde sørger Electrolux Classic Silence ECS52B støvsugeren altid for, at du er opdateret på produktet.


Herudover har Electrolux Classic Silence ECS52B støvsugeren en operationsradius på hele 12 meter, da den indbyggede ledning er på 9 meter. Dette vil sige at du ikke konstant skal sætte Electrolux Classic Silence ECS52B støvsugeren i stikkontakten på ny, da de 12 meter sørger for, at du kan komme let rundt omkring med støvsugeren nemt og effektivt. Electrolux Classic Silence ECS52B støvsugeren har en vægt på 5,4 kg samt gummihjul, der sørger for at Electrolux Classic Silence ECS52B støvsugeren er let at trække rundt efter sig under rengøringen. Electrolux Classic Silence ECS52B støvsugeren er altså en mere lydsvag støvsuger, der efterlader dit hjem rent og pænt. Nedenfor kan du finde anbefalinger og anmeldelser af Electrolux Classic Silence ECS52B støvsugeren.

Anmeldelser

Average Rating: 4.0 out of 5 (1 votes)
0
1
0
0
0
Støjsvag støvsuger

Støjsvag støvsuger. Lille og dermed praktisk, hvis man bor et sted, hvor støvsugeren skal bæres op og ned af trapper.

Skriv anmeldelse

Anmeld Electrolux Classic Silence ECS52B

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-