Electrolux Pure F9
1 0

nov 4, 2019
Kategori: Elektronik

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
0
0
0
0

Produktinformation

Electrolux Pure F9

Hurtig, nem og effektiv rengøring

Så skete det igen – støvsugeren er brændt sammen, og der skal købes en ny. Umiddelbart en overkommelig opgave da markedet bugner med modeller, men når du skal først skal vælge, bliver det svært. Alle modellerne kan umiddelbart det samme, og nogle virker sågar så specialiserede at du ikke gider dem. Skal du vælge en traditionel støvsuger med kabel der både er tung og besværlig at få med rundt, eller skal du vælge en let og håndholdt model, der til gengæld ikke har nær så meget power?

I bund og grund ønsker du en støvsuger der kan det hele – den skal være stærk og skal holde din bolig ren uden at være for avanceret, men stadig fleksibel, let og stærk. Og som noget helt unikt er der udviklet en støvsuger der har det hele – med den selvstående Electrolux Pure F9 støvsuger er valget ikke svært- den er nem at bruge, støvet er som blæst væk, og hjemmet er altid skinnende rent, lige fra kælder til kvist.

Simpel, stærk og sindssyg stabil støvsuger i særklasse

Electrolux Pure F9 PF91-4st er en kabelfri støvsuger for fleksibel rengøring af gulv og under møbler. Det ergonomiske design giver sammen med den store fleksibilitet nem rengøring for skinnende rene resultater. Ligeså spækket den er med tekniske specifikationer og muligheder, lige så nem er den at bruge. Den kommer med 3 hastigheder og masser af muligheder for brugeren.
Den højdeindstillelige teleskopslange tilpasses brugerens højde, så man ikke behøver at bukke sig for at kunne gøre rent, og håndtaget ligger godt ergonomisk i hånden sammen med den udtrækkelige slange, der lader brugeren gøre rent på alle boligens flader, og den kan bruges til alle typer gulve og til tæpper. Inkluderet er 3-i-1 redskaber til rengøring de sværeste steder, og med støvsugerens unikke fleksibilitet lader den dig støvsuge hver en kvadratcentimeter af boligen, lige fra under møblerne til det inderste af lofthjørnerne og tilpasses enhver overflade. EasySteer-håndtaget gør det nemt at manøvrere da det kun kræver et let vrid i håndtaget at dreje mundstykket skarpt.

Støvsugeren ikke bare suger skidt og støv op ved at brugeren lader støvsugeren køre hen over det, men kan med dysens LED-lys finde støv selv de mørkeste gemmesteder. Den indbyggede autofunktion justerer automatisk sugestyrken til de enkelte overflader for bedre rengøring, så det bliver perfekt rent, uanset om det er store tykke tæpper eller hårde gulve. Støvsugeren kan bruges i op til 60 minutter ved normal hastighed efter en fuld opladning og 17 minutter på maksimal hastighed med det indbyggede kraftige 36 li-on HD-batteri, der også viser, hvornår det er tid til en ny opladning. Parkeringsfunktionen gør at støvsugeren kan stå i oprejst position til man er klar til at genoptage rengøringen.

I Electrolux Pure F9 er det lykkes producenten at kombinere præsentationen og kraften fra traditionelle støvsugere med den ledningsfrie støvsugers enkelthed og lethed. Electrolux Pure F9 kommer i flere varianter – udover standardmodellen Electrolux Pure F9 er der også udviklet Electrolux Pure F9 Animal og Electrolux Pure F9 Allergy, der som navnene antyder er udviklet særligt til hjem med kæledyr og folk med allergi. Modsat almindelige stangstøvsugere kan den ikke bare klare en hurtig rengøring, men snildt klare hele huset under særlig hensyntagen til omstændigheder som allergi og kæledyr, der kræver særlige egenskaber og specifikationer for at blive helt vellykket. Mens Animal fjerner hår og lugt fra kæledyr i boligen, binder Electrolux Pure F9 Allergy Plus støv og fjerner udblæsningsluften – alle 3 varianter er udviklet til at klare hverdagens mange udfordringer.

Støvsugeren kommer med en tornados kraft, men efterlader alt pænt og ryddeligt og er tilmed nem og kompakt at opbevare. Med den ultralave vægt er den kompakt og supernem at få med rundt i boligen. Selv udstødningsluften rengøres i en 5-trinsproces, så både hjemmet og selve støvsugeren efterlades med en frisk udstødningsluft, hvilket også gør støvsugeren velegnet til allergikere, og du kommer aldrig i kontakt med støvsugerens indhold eller Electrolux Pure F9 filter. Posen tages blot ud når den er fuld og smides i skraldespanden uden at brugeren udsættes for det støvede indhold. Med Electrolux Pure F9 får du et rent og indbydende hjem uden at skulle bruge lang tid på rengøring. Det eneste der skinner mere end din bolig efter brug af denne støvsuger, er de tusindvis af blændende gode anmeldelser, ikke bare hos Produktanmeldelse.dk, men fra brugere i hele verden. Electrolux Pure F9 test er med andre ord en demonstration af overordentlig renlighed og teknisk overlegenhed.

Uanet kraft for uovertruffen alsidighed

Electrolux har i denne prisvindende støvsuger forenet 100 års erfaring med de nyeste tekniske muligheder for rengøring i moderne hjem der sprænger rammerne for rengøring. De enkelte tilbehørsdele lader brugeren gøre rent på enhver flade, mens unikke hovedenhed giver en helt enestående fleksibilitet. Med de indbyggede egenskaber hjælper den brugeren med at tilpasse rengøringen til alle steder i boligen, og du kan sågar sætte den på pause og parkere den midt i et rum uden at man behøver at være bange for at falde over kablerne. Med Electrolux Pure F9 er der sket en unik revolution der giver alle brugere et ordentligt sug i maven når de tager den i brug – forbi er de tider hvor de håndholdte støvsugere måske var lette, men slet ikke stærke nok. Electrolux Pure F9 har styrke som et elværk, men er samtidig kompakt og let med mange gode løsninger der enkelt lader rengøringen blive tilpasset dit hjem.

Hele familien kan bruge den pga. den indstillelige højde, så det ligefrem kan blive sjovt at gøre rent. Hvert familiemedlem kan blot tage støvsugeren i hånden for at flyve gennem huset og ikke efterlade sig andet end skinnende renhed.

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (1 votes)
1
0
0
0
0

Thomas_KL
Købsdato: Oktober 2019
Fantastisk godt produkt!

Trådløs støvsuger er simpelthen et must. Den er nem at komme rundt med, og den har en god sugeevne. Den holder fint batteri ift. hvad vi bruger den til herhjemme. Det er dejligt at man ikke er afhængig af dyre støvsugerposer. Jeg vil klart anbefale Electrolux Pure F9 til andre.

Skriv anmeldelse

Anmeld Electrolux Pure F9

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-