Falke Boremaskine Akku 18V Inkl. 2,0 Ah Batteri
0 0

feb 15, 2023
Kategori: Boremaskine

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Falke
Produkt model:
Boremaskine 9053680
7460

Læs anmeldelser af Falke Boremaskine Akku 18V herunder

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (1 votes)
1
0
0
0
0

Michelle Nielsen
Købsdato: September 2021
Jeg elsker denne boremaskine!

Denne boremaskine passer til alle! Den er ikke så stor og tung, og det gør det meget lettere at arbejde med, når man bygger i mange timer, og skal skrue mange skruer i eller bore mange huller.

Den har et godt omdrejningsmoment, der sørger for at skruerne kan skrues i selv hårdt træ. Hvis den justeres op til højeste moment, så skal man lige passe på med ikke at få forvredet sit håndled, da der altså er kraft i den, så man skal lige være opmærksom på at kunne holde igen.

Der er sågar lys i den, så man kan altid se, hvad man bore/skruer i, selvom det er mørkt. Den har endda også en lille bælteklips, så man kan fastgøre den i bæltet eller i bukserne, og så er den meget nem at få fat i igen, så hvis man lige skal holde noget eller justere fx skruetvingerne, så kan man lige hænge boremaskinen i bukserne, og hurtigt gribe fat i den igen, når man skal bruge den. Genialt. Det er desuden rigtig nemt at spænde både diverse bor og bitholder i boremaskinen og kan nemt og hurtigt gøres med den smarte selvspændende borepatron.

Batteriet holder længe, selv når boremaskinen bliver brugt flittigt til at bore og skrue i både hårdt og blødt træ. Når batteriet så endelig løber tør for strøm, så tager det kun en sølle time (!) at lade det op igen, og så er du klar igen til at arbejde videre. Batteriet er desuden multifuktionelt i den forstand, at det kan bruges til andre produkter fra mærket Falke. Fuldstændig som man kan med Bosch’s produkter.

Generelt så er jeg meget glad for designet af denne boremaskine. Den har en god form, og den ligger godt i hånden. Den har det helt rigtige tyngdepunkt og ligevægt, så den er nem at håndtere. Den er solid, men samtidig ikke for tung. Den er nem at justere, og så har den ikke alt for mange indstillinger.

Jeg har flere produkter fra Falke, og jeg er blevet meget glad for dette mærke, og jeg er indtil videre meget tilfreds. Jeg kan derfor kun anbefale dette produkt!

Skriv anmeldelse

Anmeld Falke Boremaskine Akku 18V Inkl. 2,0 Ah Batteri

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-