Garmin Edge 530
1 0

jul 27, 2020
Kategori: Cykelcomputer

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (2 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

2
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Garmin
Produkt model:
Edge 530
5503

 

Garmin Edge 530

– En computer til bedre cykeltræning
Der er ikke noget så skønt, sjovt eller sundt som en god cykeltur – man kommer ud i naturen, får masser af dejlig motion, får set en masse nye steder og både krop og sind får en dejlig oplevelse. En ting er den umiddelbare glæde og oplevelse ved at dyrke cykling, men vidste du at du faktisk kan forbedre og optimere din træning med en lille maskine med uanede muligheder?
Uanset om du dyrker cykling på højeste professionelle plan, hygger dig med træning i fritiden eller blot skal til og fra arbejdet på den trofaste jernhest er cykling god motion – og man vil gerne måle sin hastighed, præsentation og den kørte distance.
Her kan en cykelcomputer være et nyttigt hjælpemiddel, og de kan fås fra de helt enkle til de superavancerede – og hvorfor ikke unde dig selv det bedste der lader dig svæve cyklende gennem luften? Det kan du nemlig med Garmin Edge 53 tilbud. Hos Produktanmeldelser.dk favner vi bredt med alle slags produkter, men vil særligt fremhæve Garmin og deres fantastiske Edge-serie, hvor vi har kåret Garmin Edge 530 performance bundle som både etapevinder, bjergkonge og testvinder.
Målrettet på cykelturen – fantastiske og fede friske features
Uanset dit niveau inden for cykling vil Garmin Edge 530 hjælpe med at gøre dig til en bedre cyklist. Selvfølgelig skal du stadig passe din træning, men ved hjælp af adskillige nye toplækre features er du sikret den bedste hjælp på hele turen.
Garmin Edge 530 bundle er en opgradering af Edge 520 med op til 20 timers batterilevetid og en række praktiske og fysiologiske målingsmuligheder. Ligesom forgængeren har den fantastisk GPS-navigation, præsentationsovervågning, ClimBro opstigningsfunktion samt en bedre processor, der kan beregne ruten dobbelt så hurtigt.
Du får en præcis visning af alle ønskelige målinger i et lækkert overblik på den store vandtætte skærm, der både er avanceret og samtidig ekstremt brugervenlig. Det gør at du på turen nemt kan holde overblik over både din rute og dine løbende træningstal.
Hvor man før i tiden kun kunne cykle kendte steder eller skulle have et landkort på flere sider med for at finde en ny rute, kan man i dag blot bede sin cykelcomputeren om at finde en rute i nærheden. Har du f.eks. lyst til at cykle 20 km., kan du blot indtaste det, og så finder computeren en velegnet rute til dig. Den navigerer dig ikke blot meter for meter og sving for sving og forhindrer dig i at fare vild alle de nye steder du utvivlsomt kommer, men informerer også om skarpe sving og de mest populære ruter i et givent område. Kører du i skoven, kan systemet med off-road-navigation også informere dig om kommende bump, så du undgår styrt og skader. Garmin Edge 530 mtb bundle er tilmed international, så du kan også tage den med og lade cykelferien i udlandet nå helt nye højder og ikke blot skal køre de sædvanlige og alt for velkendte ruter. Endelig opdateres den konstant med 130.000 MTB-spor om sværhedsgrad, vejrforhold og heatmaps fra over 80 lande, så du hele tiden kan få oplyst hvad der befinder sig på vejen foran dig på ruten. Garmin Edge 530 plus er med andre ord genvejen til forandring, både psykologisk og fysisk.
Som allerede beskrevet er Garmin en af branchens helt store vejvisere og har udviklet fantastiske features som enhver cyklist får glæde af at bruge. Denne model kan også forbindes til Garmin Connect, hvor du kan uploade og analysere din træning. Den kan måle træningsbelastningen, din tilpasning til højde- og varmeforhold samt give besked hvornår du bør indtage føde og væske samt hvile dig og hvor længe, alt sammen ud fra både aktuelle og længere tilbage liggende brugerdata. Med Garmin Effektkurve kan du tilmed måle effektiviteten af din træning i forhold til tidligere, så du kan justere og forbedre den.
Hvis du har lyst, kan du tilmed udfordre dig selv ekstra ved at Segment-Real-Time-Challenge til, så du kan sammenligne din træningstid med andres og få ekstra motivation og trampen i pedalerne. Denne Garmin Edge 530 review er ikke bare baseret på teknik og specifikationer, men også en genvej til masser af sjov på cyklen.
Sej og sikker på cykel
Ingen sportsaktiviteter er uden risiko, heller ikke cykling. Man ved aldrig, hvad der kan lure om næste skarpe sving, om der er huller i vejen eller hvad der ellers kan vente af farer på den lange vej foran én. Men med Garmin Edge 530 er du meget bedre beskyttet og informeret, så der er ingen undskyldning for ikke at hoppe på cyklen og i cykelhjelmen og ud på nye ukendte eventyr.
Skulle du endelig være så uheldig at styrte, vil Garmin Edge 530 automatisk registrere dit uheld og sende din position til valgte kontakter, så hjælpen kan komme hurtigt og nemt.
Garmin Edge er ikke bare en praktisk computer til cykelturen, men kan også bruges til gruppeture, hvis man bliver væk fra flokken eller hvis man er så uheldig at punktere. Garmin Edge 530 vs. 830 er en fantastisk investering i sjov og sikkerhed på cyklen.
Ønsker du at lade din træning accelerere både fysisk og psykisk er Garmin Edge 530 med garanti det rigtige for dig. Ligesom en god cykel betaler du en vis pris for denne maskine, men du vil hurtigt mærke forskellen, når din cykling når nye højder. De mange avancerede og dog enkelt anvendelige funktioner lader dig vedligeholde træningen, forbedre din kondition og tager dig til tops i cykelverdenen.

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (2 votes)
2
0
0
0
0

Jesper
Købsdato: Juni 2020
Perfekt cykelcomputer

Garmin Edge 530 er super effektiv til at holde strøm. Vigtigt når man kører lange ture 🚴🏽‍♂️ Den har de mest almindelige features som alarm, navi og div. visninger. En super god pris for sådan en cykelcomputer 👍🏼

Jesper
Købsdato: July 2002
Rigtig god og billig cykelcomputer

Jeg har netop anskafffet mig en Garmin Edge 530 til div. cykelture, og den gør det perfekt. Den har præcis visning af de forskellige målinger, og giver et godt overblik på den store skærm.

Edge 530 har også cykelalarm hvor du har mulighed for at aktiverer en alarm til din telefon hvis du f.eks stiller cyklen uden opsyn.

Ud over dette har den selvfølgelig en god navigation med Europa kort, wifi tilslutning, Strava segmenter og meget mere.

Skriv anmeldelse

Anmeld Garmin Edge 530

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-