Havit Gamermus Blacklit MS1017
1 0

jan 23, 2023
Kategori: Elektronik

Gennemsnitlig bedømmelse: 4.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

0
1
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Havit
Produkt model:
MS1017
7180

Se anmeldelser af Havit Gamermus Blacklit MS1017 herunder

Anmeldelser

Average Rating: 4.0 out of 5 (1 votes)
0
1
0
0
0

Michelle Nielsen
Købsdato: Januar 2023
En god og billig gamermus

Denne gamermus har en DPI på op til 6400, hvilket betyder, at den er meget følsom, hvis man sætter den til den optimale DPI. Denne egenskab er meget praktisk, hvis man spiller krævende spil, for man får en meget flydende og hurtig bevægelse fx i First Persons Shooter spil. Der sidder også 7 knapper på musen, som gør det meget let at navigere hurtigt rundt på websider og spil. Disse knapper kan dog ikke programmeres til andre funktioner, hvilket jeg godt kunne have ønsket mig.

Der er en smule vægt i musen i sig selv, men jeg kunne godt have ønsket, at der var små vægte med, som man kunne indsætte i musen, så den kan få en smule mere vægt, for jeg føler at den er for let, når jeg køre den over musemåtten.

Jeg kan dog rigtig godt lide designet, da den ligger rigtig godt i hånden, og så sidder knapperne på siden i en tilpas højde, så man ikke ved en fejl kommer til at trykke på knapperne med tommelfingrene.

Sol-symbolet ved siden af DPI-knappen er den der styre farverne på musen, og der er nogle forskellige indstillinger til farverne, og det er meget flotte farve, og det giver en fed følelse, når man ser de flotte farver, når man spiller.

Og så er der stofledning på musen, og den holder længere i forhold til en gummiledning, og den er meget lettere at arbejde med, så generelt er jeg meget glad for designet og profilen for denne mus.

Alt i alt er det en rigtig god mus til den pris (59 kr.), så jeg kan helt klart anbefale den, hvis man står og mangler en mus.

Skriv anmeldelse

Anmeld Havit Gamermus Blacklit MS1017

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-