Huawei Mate 9 Pro
1 0

jun 10, 2019
Kategori: Elektronik

Gennemsnitlig bedømmelse: 4.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

0
1
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Huawei
Produkt model:
Mate 9 Pro
4845

Huawei Mate 9 Pro

Igen er det blevet tid til at vælge en ny mobil – du går enten ned i den lokale butik eller tager en tur på internettet for at se udbuddet. Foran dig åbenbarer sig en perlerække af lækre telefoner i alskens farver, fede features og lækre specifikationer, alle sammen forenet i det lækreste og stilfulde design, der bare indbyder dig til at tage dem op og prøve dem, så det er helt umuligt for dig at vælge.

På en gang vil du gerne både have det nyeste og det smarteste, men på den anden side kommer der hurtigt nye modeller på markedet med næsten samme egenskaber så hvorfor ikke satse på en testvindende lækker klassiker, der har alt, hvad du kunne ønske og ville have af tekniske specifikationer samt et kamera der sprænger rammerne for fotomuligheder i en telefon?

Toptunet toplækker teknisk testvinder

Huawei Mate 9 Pro er en telefon med et luksuriøst lækkert udseende og godt teknisk håndværk. Man forelsker sig i telefonens lækre metalliske design med den børstede finish, men vælger den for de tekniske specifikationer. Telefonen kan fås i farverne mat grå og guld, og den 5.5” store skærm med de kurvede sider og fantastiske kontraster giver med sin 2K opløsning et krystalklart display med masser af muligheder. Huawei Mate 9 Pro specs sprænger rammerne for muligheder i en telefon.

Styresystemet er Android 7.0 med mulighed for at skifte mellem mange forskellige apps og dermed gøre flere ting samtidig med prioritering af notifikationer efter eget ønske. Huawei Mate 9 Pro skærm er stærk og tyk som armeret jernbeton, men samtidig lige så krystalklar og elegant, og med et Huawei Mate 9 Pro panzerglass bliver den blot endnu stærkere. Med andre ord en stærk og stolt skønhed, er bevarer sit udseende, uanset hvad den udsættes for.

Processoren er HiSilicon Kirin 960 octa-core giver sammen med telefonens indbyggede 6 GB RAM og 2.4 GHz kerner masser af power, og de fire mindre 1.8 GHz lader den operere hurtigt og præcist ved et lavere energiforbrug. Den stærke CPU giver en strømreduktion på op til 15%. Huawei Mate 9 Pro 128 GB og Huawei Mate 9 Pro 64 GB er lækre telefoner, der ligger godt i hånden og er spækket med specs.

Med andre ord er Huawei Mate 9 Pro telefonen der både lader dig spille de tunge spil, have masser af apps i gang på en gang og lader dig tage de mest fantastiske billeder. Appen Phone Clone lader brugeren nemt og smertefrit overføre alle filer, kontakter og andet fra den gamle telefon til Huawei Mate 9 Pro. Hvis den gamle telefon tilmed er af mærket Huawei, kan man sågar overføre indstillinger, browser, skærmlayout mm. Endelig kan den med sit Dual-SIM både bruges som kombineret arbejds- og privattelefon med mulighed for både 3G- og 4G-SIM-kort. Brugeroverfladen Emotion UI 5.0 er meget præcis og vil hurtigt genkende dine vaner og foretrukne apps, så man skal bruge kortere tid på at komme til dem.

Det allermest uovertrufne ved den testvindende Huawei Mate 9 Pro er dog kameraet. Det indbyggede 2.generations Leica dual-kamera med optisk billedstabilisering og Hybrid Zoom på bagsiden lader brugeren tage de skarpeste billeder under selv de sværeste omstændigheder med fantastiske farver, enestående dybde og perfekt dybdeskarphedsfokus. Pro-Mode justerer individuelle parametre, så der kommer en naturlig belysning og med mulighed for forstørrelse uden at sløre eller miste enkelte detaljer. Frontkameraet med 8 megapixels giver autofokus og lav blænding, så der både kan tages almindelige fotos og selfies ved selv meget mørke tidspunkter på dagen og stadig få fantastiske fotos med masser af detaljer. Ligeledes vil rystelser og bevægelser blive udvisket med den indbyggede optiske billedstabilisering. Endelig kan Huawei Mate 9 Pro optage video i opløsninger på op til 4K 2160p, hvilket er fire gange bedre end Full HD.

Avanceret teknik forenet i en lækker, eksklusiv og brugervenlig mobil

Ud over at få en ualmindelig lækker telefon med Huawei Mate 9 Pro giver den også mulighed for at tage knivskarpe billeder i sort/hvid, fede unikke selfies med det store frontkamera eller lader detaljerne stå stærk frem med det indbyggede Pro-Made – uanset hvilke billeder der skal tages, knipses de mest enestående kameraoplevelser med unikke detaljer. Telefonens naturlige elegance, de kurvede sider og den forførende symmetri træder tydeligt frem når man kigger på den, og den ligger godt og stabilt i hånden, mens de tekniske egenskaber og specifikationer giver en ekstrem hurtig og meget brugervenlig telefon med utallige muligheder.

Den tætte integration mellem software og hardware i kombination med Huawei Machine Learning gør at telefonen hurtigt lærer, hvordan den bruges og dermed selv kan tildele flere ressourcer til de mest brugte apps og programmer. Mere end halvdelen af funktionerne kan tilgås med 2 klik og over 90% med 3 klik.

Med andre ord er Huawei Mate 9 Pro en brugervenlig telefon med de bedste kameramuligheder, der nemt og hurtigt kan tilpasses til dine unikke omstændigheder og ikke nemt løber tør for strøm. Det stærke Huawei Mate 9 Pro batteri på 4000 mAh giver tilstrækkeligt batteri til en hel dag på kun 20 minutters opladning eller fuld opladning på 90 minutter. Den medfølgende Huawei Mate 9 Pro oplader giver hurtigt strøm til en lækker telefon, der aldrig går af mode. Den forbliver i topform på alle måder og kræver ikke ekstra opladning selv efter flere års intensivt brug.

Uanset om du er den ukårede Danmarksmester til sociale medier og har brug for at skabe content og billeder, om der skal være mulighed for at se film eller høre musik undervejs i hverdagen, giver Huawei Mate 9 Pros indbyggede stereohøjtalere fremragende lydkvalitet og dækker mere end rigeligt behovene for teknik i en travl hverdag. Alverdens anmeldere og begejstrede brugere, ikke bare hos Produktanmeldelse.dk men i hele verden, er ekstatiske over denne alsidige mobil med det lækre design. Og skulle du ikke bryde dig om den gyldne guldfarve eller den stilfulde grå, kan et Huawei Mate 9 Pro cover give telefonen et nyt look. Huawei Mate 9 Pro er skøn at kigge på, super at bruge og sprænger rammerne for hverdagsteknik.

Anmeldelser

Average Rating: 4.0 out of 5 (1 votes)
0
1
0
0
0
Flere SIM-kort og lang batteritid

Det bedste ved denne telefon er, at der kan indsættes flere SIM-kort. Således kan telefonen eksempelvis fungere som privat telefon og arbejdstelefon samtidig. Den er udstyret med et godt kamera, oplader hurtigt og den har en lang batteritid og behøver således ikke oplades hver dag ved almindelig brug.

Skriv anmeldelse

Anmeld Huawei Mate 9 Pro

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-