Huawei P20 Pro
0 0

nov 8, 2019
Kategori: Elektronik

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Huawei
Produkt model:
P20 pro
5192

Huawei P20 Pro

Det er igen på tide at skifte den gode gamle smartphone ud. Måske er den gamle telefon ikke pæn mere, måske er skærmen gået i stykker, eller måske har du bare besluttet dig for at det er tid til lidt teknisk selvforkælelse. Du begiver dig ud på jagt efter den smartphone du så længe har set for dit indre blik, men efter at have researchet lidt på nettet, er du mere forvirret og har ikke fundet, hvad du har søgt. Der er tusindvis af smartphones på markedet, så hvilken en skal du vælge?

Nogle mennesker går bevidst efter et bestemt som f.eks. Apple, andre vælger ud fra farve, andre igen elsker at nørde med de tekniske specifikationer, nogle skal bare have en telefon med det bedste kamera for at kunne fodre de sociale medier med nye billeder konstant, og andre vælger det seneste nye for nyhedsværdiens skyld. Men hvis du vil have en toplækker telefon med alle nødvendige specifikationer i et lækkert design, kan du med fordel vælge Huawei P20 Pro. Prisen er i bund, kvaliteten i top og Huawei P20 Pro specs lader alle tekniske drømme blive virkelighed.

Toplækker tjekket teknik

Huawei P20 Pro er en smartphone i absolut topklasse, uanset hvad der lægges vægt på. Med en perlerække af fænomenalt fantastiske funktioner giver denne telefon dig mulighed for at sprænge grænserne og udvide rammerne for hvad en smartphone kan gøre og hjælpe dig med i hverdagen. Vi vil nu gennemgå de enkelte aspekter og tekniske specifikationer ved Huawei P20 Pro, der tilmed kan fås i 3 farver, nemlig sort, blå og Twillight. Og skulle du ikke bryde dig om disse farver, findes der helt sikkert et Huawei P20 Pro cover i en ellers flere farver, som du vil elske at beskytte telefonen i.

Ud over indlysende fordele som det indbydende stilrene design giver de primære materialer 3D-glaspaneler og aluminium tilsammen en unik kombination af langtidsholdbar slidstyrke forfinet med eminent elegance.

Selvom det er en flot og indbydende telefon, er dens indre egenskaber bestemt et kig værd. Processoren er Huawei Kirin 970 octa-core der i kombination med 4 store kerner clocked ved 2,5 GHz giver en toptunet telefon med ydelse i topklasse til de mere krævende opgaver, og de 4 mindre kerner klarer de opgaver der kræver et lavere strømforbrug. Det stærke 4.000 mAh Huawei P20 Pro batteri lader telefonen køre i op til 2 dage på én opladning, og den kan lades helt op på så kort tid som 30 minutter. Med i leveringen er inkluderet Huawei P20 Pro oplader, mens det ligeledes er muligt at tilkøbe Huawei P20 Pro trådløs opladning.

Endelig er den stødafvisende og kan tåle at ligge i stillestående vand på 1 meters dybde i op til 30 minutter uden at tage skade, selvom vi nu vil anbefale at gøre andre mere nyttige ting med den. Disse specifikationer er vældig gode at have i en telefon, men det er de mere brugerorienterede specifikationer, der gør denne telefon til et sandt stjerneskud på telehimlen. Ud over den indbyggede lagerplads på 128 GB intern hukommelse kommer telefonen med en række fantastisk fede features.

Telefonen kommer med Huaweis egen version af standardstyresystemet Android kaldet Android 9.0 Pie-baseret EMUI 9.1 med adskillige spændende funktioner, bl.a. kan den lave mørk tilstand over hele systemet for at spare på batteriet og hjælper med at holde styr på hvor meget man bruger sin telefon.

Skærmen er en OLED-skærm på 6.1” i billedforholdet 18,7:9, så der er masser af plads til alle de apps som man gerne vil have lige ved hånden og til alle de andre ting man gerne vil kunne på farten i en travl hverdag. F.eks. giver skærmen dig mulighed for at se film på en stor skærm undervejs eller køre to apps samtidig. Endelig er telefonen indrammet lækkert med lækre tynde rammer for et sofistikeret og stilrent udseende, der tilsammen med skærmens opløsning giver en fordybende visuel oplevelse. Med en Huawei P20 Pro skærm drages du ind i en unik visuel verden der lader dig opsuge af den unikke kvalitet og fede features.

Kameraet er et teknisk mirakel i sig selv. Det teknisk avancerede og dog nemt anvendelige triple-kamera kommer med en 20 MP monokrom sensor med f/1,64 blændeåbning, så der kan skydes fænomenale billeder, uanset om det er i stærkt sollys eller på en mørk natklub og op til 960 billeder i sekundet. Det gælder også for selfies og gruppebilleder, hvor det indbyggede vinkelobjektiv med f/2,0-blændeåbning lader motiverne brænde igennem, selv i de mørkeste omgivelser og i 3D. Kameraet indstiller automatisk indstillingerne til at skabe det unikt fantastiske billede under de givne omstændigheder. Med andre ord indfanger Huawei P20 Pro hvert et unikt øjeblik i fremragende kvalitet, uanset de ydre omstændigheder som vind, vejr og lys.

Fantastisk telefon med unikke funktioner

Som beskrevet i starten kan man vælge at gå efter den nyeste, dyreste og mest banebrydende telefon, men som vist kan man få alt det bedste i en Huawei P20 Pro, der dækker alle behov og giver mulighed for at bruge den nyeste teknik undervejs i en hektisk hverdag. Produktanmeldelse.dk er absolut ikke alene om at udtrykke sin begejstring over denne smartphone – adskillige begejstrede brugere og tekniknørder hylder brugen af Huawei P20 Pro. Det kræver ikke en Huawei P20 Pro test for at se at dette virkelig er en kvalitetstelefon.

Man kan altid halse efter at have det nyeste, men man kan også vælge en testvindende banebrydende klassisk model, der forbliver moderne i rigtig lang tid med et banebrydende design. Huawei P20 Pro er en fantastisk mobil med revolutionerende tredobbelt Leica-kamera, der helt unikt kombinerer æstetik med avanceret teknik. Ud over de klassiske og nyeste funktioner baner smartphonen vejen for intelligent fotografering overalt og når som helst. Lige så sikker, stabil og robust telefonen er, lige så lækker, moderne og avanceret er den. Du kan surfe, streame og spille samt arbejde på den. Endelig kan den agere som kombineret arbejds- og privattelefon, da den har Dual-SIM.

Så vælg en Huawei P20 Pro som din næste telefon – for uovertrufne skarpe fotos, fænomenale farver og nye højder for teknikken i hverdagen.

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (1 votes)
1
0
0
0
0
Huawei p20 pro

Super lækker telefon både fysisk og teknisk. Den tager de flotteste billeder jeg nogensinde har set på en telefon. Den kan klart anbefales 🙂

Skriv anmeldelse

Anmeld Huawei P20 Pro

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-