Apple iPhone 7
0 0

dec 5, 2017
Kategori: Elektronik

Gennemsnitlig bedømmelse: 4.3 ud af 5 (3 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
2
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Apple
Produkt model:
7
2074


Appel Iphone 7 er et af Apples populære produkter. Det er den første mobil hvor bl.a. høretelefonerne er blevet trådløse, og CPU samt kamera er blevet væsentligt forbedret.

Anmeldelser

Average Rating: 4.3 out of 5 (3 votes)
1
2
0
0
0

Anna1987
Købsdato: Marts 2017
IPhone 7+

Jeg har haft min i knapt to år. Den har virket fint, men den driller i højtaleren. Den skal ind på garantien. Dog er produktet så godt, at jeg ikke ville være bleg for at købe een til.
Eneste minus er at Jack stikket er fjernet. Det mangler til når man gerne vil tale i tlf og lade samtidigt.

Anna1987
Købsdato: Juni 2017

Fik denne telefon i fødselsdagsgave, den er lidt tungere end IPhone 6, som jeg havde før, men generelt er jeg glad for størrelsen. Batterilevetiden er super god og Apples produkter fungerer ko upåklageligt. Det gør ikke den store forskel for mig at der ikke er et jackstik.

Anna1987
Købsdato: April 2017
Overvejende god, men lidt stor

Er meget glad for min telefon som virker lige så godt som alle Apples produkter jo plejer. Det eneste er at den er lige stor nok til kun at bruge 1 hånd. Og så ved jeg ikke om det er telefonen der bøvler eller mig der ikke kan finde ud af det, men hvis jeg f.eks har skruet helt ned for lyden og jeg starter en video på f.eks. Facebook, så er lyden mega høj alligevel og så skal jeg skrue ned forfra. Det er irriterende.

Skriv anmeldelse

Anmeld Apple iPhone 7

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-