iRobot Roomba 975 Robotstøvsuger
2 0

dec 26, 2020
Kategori: Elektronik

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (3 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

3
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
iRobot
Produkt model:
Roomba 975
5806

iRobot Roomba 975 Robotstøvsuger

Robotstøvsugeren iRobot Roomba 975 er en del af 900-serien fra iRobot, og er en robotstøvsuger der kører med en af de nyeste teknologier indenfor branchen. Roomba 975 kan nemlig dét mere, end robotstøvsugere har kunne hidtil. 975-modellen har en fejebørste, der gør det muligt, at gøre rent helt ind til væggen, uden at efterlade synlige spor og uønsket snavs.

 

Robotstøvsugeren har et kraftigt sugecenter, der har fem gange mere effektiv sugeevne, end de tidligere 600-serie modeller fra iRobot, og formår derfor, at tage alt snavs og skidt med på sin vej. På denne måde slipper du, som forbruger, at skulle løfte en finger når det drejer sig som støvsugningen i husholdningen. iRobot Roomba 975 robotstøvsugeren klarer simpelthen arbejdet for dig, også endda fejlfrit. Udover den effektive fejebørste, besidder Roomba 975 modellen også en sidebørste der er specialdesignet med en 27 graders vinkel, hvilket muliggør det for robotstøvsugeren, at feje skidt væk fra lister og hjørner, hvor den samler det elegant og let op efter sig i vakuumbanen.

 

Ydermere er Roomba 975 robotstøvsugeren fra iRobot specielt designet til at køre glat og let hen over gulvtæpper såvel som trægulve. Trods for dette, formår Roomba 975 modellen at holde niveauet og sugeevnen lige meget hvilket slags gulv, den arbejder på. Sugekraften på robotstøvsugeren er nemlig lige så god og præcis som den lover, lige meget hvilket terræn, der er tale om. iRobot Roomba 975 støvsugeren er også til dig, der har et hjem hvor der er brug for en robotstøvsuger, der kan køre halvt på gulvtæpper og halvt på trægulve.

 

Roomba 975 robotstøvsugeren bruger desuden den avancerede vSLAM®-navigationsteknologi fra iRobot, der indsamler over 230.000 datapunkter pr. sekund, hvilket medvirker til, at Roomba 975 robotstøvsugeren ikke blot analyserer gulvet, men hele rummet, og endda op til en hel etage. Med denne avancerede navigationsteknologi formår robotstøvsugeren altså at efterlade dit hjem med det bedste og mest rene resultat.

 

iRobot Roomba 975 støvsugeren passer sig selv, og du skal som forbruger derfor ikke røre en finger! Dette betyder, at hvis Roomba 975 robotstøvsugeren løber tør for strøm undervejs i støvsugningen, er den indstillet til selv at køre tilbage til ladestationen for at genoplade, hvor den derefter fortsætter rengøringen, hvor den slap. Denne smarte og praktiske indstilling sørger derfor for, at du, som forbruger, ikke kommer hjem til halvfærdigt støvsugede rum i dit hjem, når du ønsker at smække benene op efter en lang dag.

 

En anden smart funktion, som robotstøvsugeren indeholder, er den smarte HOME-app. Denne app muliggør det for dig at aktivere støvsugeren hvor som helst og når som helst ved hjælp af en smartphone eller tablet. Dette betyder, at det også er muligt at aktivere den, mens du er på arbejde. På denne måde sørger den smarte teknologi for, at du kommer hjem til et rent og pænt hjem. Støvsugeren har en arbejdstid på omkring 75 minutter, støvbeholderen kan indeholde op til 0,60 liter og kan dække op til 185 m².

 

Ydermere har den en opladningstid på tre timer, en timer-funktion, fjernbetjening, trappesensor og kan tilknyttes til WiFi. Robotstøvsugeren fra iRobot måler 9,1 cm i højden, 35 cm i diameter og vejer 3,9 kg. Separat kan robotgulvmoppen Braava Jet m6 fra iRobot købes og kombineres sammen med robotstøvsugeren, så du ikke længere selv skal stå for hverken støvsugning eller gulvvask i dit hjem. Nedenfor vil du kunne finde anbefalinger og anmeldelser af denne støvsuger.

 

Se andre støvsugere her

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (3 votes)
3
0
0
0
0

Jesper
Købsdato: July 2020
Den virker!!

Endelig en ordenlig robotstøvsuger! Nu har vi prøvet lidt forskellige robotstøvsugere, men denne iRobot Roomba 975 er perfekt til vores behov. Vi har et hus på knap 200 kvm, og den kommer nemt rundt alle stedet. Dog er støvbeholderen lidt lille, og skal derfor tømmes hver gang/hver 2. gang den har kørt.

Jesper
Købsdato: August 2020
Stor hjælp til hverdagen

Vi har længe ledt efter en ordenlig robotstøvsuger som kan hjælpe til i hverdagen. Efter vi har talt med lidt forskellige fagpersoner, blev vi hurtigt enige om iRobot Roomba 975 var det rigtige valg. Den har gummi børster under maskinen som er meget nemmere at rengøre for hår end de almindelige børstehoveder. Den har en nem og brugervenlig APP som er på dansk!

Jesper
Købsdato: December 2020
Effektiv og simpel rengøring

Vi har netop anskaffet os en iRobot Roomba 975 som supplering til hverdagen. Det er virkelig imponerende at se hvor systematisk robotten udfører sit arbejde. Den danner en plantegning over hjemmet, og derefter kører den ellers alle steder – både mellem stolben, under sofa, oven på tæpper, under skammel i walk-in osv.

Robotstøvsugere er virkelig blevet til en effektiv hjælp i hjemmet hvis man køber en ordentlig maskine. Når man køber iRobot følger der en nem og overskuelig app med på dansk. De kan se køretid, kort over hvor den har kørt, fejl hvis den sidder fast mm.

Jeg vil klart anbefale denne maskine til andre!

Skriv anmeldelse

Anmeld iRobot Roomba 975 Robotstøvsuger

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-