Kärcher vinduesvasker wv2
1 0

mar 26, 2018
Kategori: Elektronik

Gennemsnitlig bedømmelse: 4.5 ud af 5 (2 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
1
0
0
0

Produktinformation

Kärcher vinduesvasker bruges til at pudse vinduer i private hjem, og nogle bruger endda Kärcher vinduesvasker som en direkte erstatning for en vinduespudser. Kärcher vinduesvasker består af fem dele: vand- og sæbebeholder, sprayfunktion, mikrofiberklud, vinduesskraber med sugefunktion og en oplader.

Med denne vinduesvasker sprayer man sæbevand på ruderne, pudser efter med pudsekluden som er monteret på sprayfunktionen og slutter af med at svabe og samtidig støvsuge vandet af ruderne. Ifølge producenten har Kärcher vinduesvasker 25 minutters drifttid pr. opladning og kan ligeledes pr. opladning rengøre en overflade på 75 m2. Flere forhandlere skriver om Kärcher vinduesvasker, at den gør rengøring til en leg og at den ikke efterlader striber på vinduerne.

Du kan i anmeldelserne her på siden læse om danskerne er enige i forhandlernes udsagn om Kärcher vinduesvasker. Har du selv prøvet en vinduesvasker og ønsker at skrive en anmeldelse om den, kan du f.eks. fortælle om du synes den er behagelig at holde ved, om den lever op til den lovede batterilevetid, om den støjer meget eller lidt, og om du generelt har været tilfreds med dit køb til den pris du har givet. Din anmeldelse kan hjælpe andre brugere til at træffe en beslutning om at købe Kärcher vinduesvasker.

Prisen for Kärcher vinduesvasker på nettet ligger i omegnen af 500-600 kr. Glansrenskoncentrat og teleskopforlænger kan købes separat. Ønsker du at have hænderne fri, kan du desuden også finde et bælte til at opbevare vinduesvaskeren i imens du arbejder. Flere forskellige steder forhandles produktet fragtfrit. Se andre vinduesvaskere her.

Anmeldelser

Average Rating: 4.5 out of 5 (2 votes)
1
1
0
0
0

Kristine79
Købsdato: Maj 2016
God og nem vinduesvasker

Vi har bruge denne vinduesvasker fra Kärcher og har været ganske godt tilfreds. Dog synes jeg har gummilisten er blevet lidt “træt” efter et par år. Men den er billig og fungere rigtig fint.

Kristine79
Købsdato: Maj 2015
Perfekt vinduesvasker!

Kärcher vinduesvasker WV2 er den perfekte måde at få vasket vinduer på. Den trækker ingen streger og den giver et perfekt resultat hver gang. Dog er det vigtigt at det ikke kommer noget skidt i selve “svaberlinjen” – Den holder fint strøm til mange timers brug.

Skriv anmeldelse

Anmeld Kärcher vinduesvasker wv2

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-