Kitchenaid Artisan Blender
0 0

apr 4, 2019
Kategori: Blender & Mixer

Gennemsnitlig bedømmelse: 3.0 ud af 5 (2 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

0
1
0
1
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Kitchenaid
Produkt model:
5KSB5553 Artisan
4579

KitchenAid Artisan Blender

KitchenAid Artisan Blenderen er en blender, der både er robust og praktisk. Blenderen gør brug af en række forskellige funktioner, der gør den nemmere og lettere at anvende. Blenderen fra KitchenAid har nemlig flere forskellige egenskaber, der gør brugen af blenderen mere tilgængelig samt en kraftig motor, der er yderst velegnet til at opnå en optimal blanding. Derudover er KitchenAid kendt for altid at levere et stilfuldt og holdbart design – og det gælder naturligvis også KitchenAid Artisan Blenderen. Blenderen er derfor helt ideel til dig, der ønsker en nem og enkel måde at blende ting sammen på, hvor du samtidig ønsker et køkkenredskab, der kan stå fremme.

Blenderen har, som nævnt, en kraftig motor samt en række andre egenskaber. Maskinens kraftige motor har blandt andet en intelli-speed styring. Denne form for styring er med til at opretholde en optimal hastighed, uanset hvilken indstilling blenderen er sat til. Motoren i husholdningsproduktet er altså med til at sørge for, at du opnår den mest optimale blanding. Ydermere har blenderen en soft-start funktion. Soft-start funktionen virker således, at KitchenAid Artisan Blenderen opstarter langsomt, hvor den derefter gradvist øger hastigheden. Både intelli-speed styringen og soft-start funktionen er til for at sørge for, at maskinen yder den mest optimale blanding.

Foruden denne form for styring og soft-start funktionen, så byder KitchenAid Artisan Blenderen også på seks forskellige hastigheder, så du kan benytte netop den hastighed, der passer til de produkter, som du ønsker at blende. Det er dog ikke bare disse seks forskellige hastigheder, som du kan vælge imellem. Blenderen tilbyder nemlig også en pulse funktion. Ved hjælp af denne pulse funktion, har du i realiteten tolv forskellige kombinationsmuligheder! På denne måde er du sikker på, husholdningsproduktet kan udfylde lige netop dét behov, som du har brug for!

KitchenAid Artisan Blenderen har som nævnt en kraftig og robust motor, der sørger for at du opnår netop den konsistens, som du gerne vil. Du behøver dog ikke at frygte den kraftige motor i forhold til støj og strømniveau. Blenderen er nemlig både lydsvag og energibesparende. maskinen er lydsvag, da den har et stålforstærket koblingsled. På denne måde kan du trygt benytte på maskinen i enten de sene nattetimer eller tidlige morgentimer – helt uden at forstyrre resten af huset. KitchenAid Artisan Blenderen er energibesparende, da den kun bruger 550 watt!

Blenderen fra KitchenAid tilbyder muligheden for at vælge mellem to blenderglas, der begge er produceret i ægte og robust glas. De to forskellige blenderglas har en kapacitet på henholdsvis 0,75 liter og 1,5 liter. Ydermere har blenderglassene en brugervenlig hældetud, der gør det nemt at servere eksempelvis en smoothie uden for meget spild. Begge blenderglas har indbyggede måleenheder, så du nemt kan benytte KitchenAid Artisan Blenderen til madlavning eller lignende. husholdningsproduktets blendeglas er også begge udstyret med et tætomsluttende låg. Blendeglassene har en unik udformning, der også gør glassene nemmere at rengøre.

KitchenAid Artisan Blenderens kniv er i rustfrit stål. Kombinationen af denne kniv og den kraftige motor sørger for at maskinen nemt og enkelt kan knuse is og andre udfordrende madvarer eller lignende. Derudover sørger blenderens kniv også for et både hurtigt, men også meget ensartet resultat. Husholdningsproduktet har en formstøbt metalbund, der er i et flot design, men som også gør blenderen både stabil og holdbar. Det vil sige at du både får en blender i et flot design og i høj kvalitet. KitchenAid Artisan Blenderens design kan beskrives som retro, der er yderst moderne lige i øjeblikket, men samtidig meget stilrent.

KitchenAid Artisan Blenderen har et clean-touch betjeningspanel, der er indbygget i metalbunden. KitchenAid har også her haft fokus på design, da clean-touch betjeningspanelet er i et glat og afrundet design. Dette medvirker til, blenderen er nem og enkel at betjene. KitchenAid Artisan Blenderen er produceret i henholdsvis metal og glas og fås i flere farver. Ydermere måler blenderen 37,5 centimeter i højden, 21,6 centimeter i bredden og 23,2 centimeter i dybden. husholdningsproduktet vejer 5,9 kg. Nedenfor kan du finde anbefalinger og anmeldelser af KitchenAid Artisan Blenderen.

Anmeldelser

Average Rating: 3.0 out of 5 (2 votes)
0
1
0
1
0

Kathrinebramsted
Købsdato: April 2019
Rigtig fin men lidt dyr

Rigtig fin blander.
Man betaler bestemt for designet og mærket. Syntes måske ikke rigtig den er pengene værd men den fungere og kan blende

Kathrinebramsted
Købsdato: Maj 2016
Holdbarheden på kanden er ikke særlig lang.

Ellers rigtig fin og stærk blender med der sidder noget silikone til at holde kanden på plads så den kan dreje kniven rundt, og den smuldre simpelthen.
Så efter lidt tid kan kanden ikke bruges mere

Skriv anmeldelse

Anmeld Kitchenaid Artisan Blender

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-