Kitchenaid Artisan Elkedel
0 0

apr 4, 2019
Kategori: Elektronik

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Kitchenaid
Produkt model:
5KEK1522 Artisan
4632

Kitchenaid Artisan Elkedel

KitchenAid Artisan Elkedlen er en smart og funktionel elkedel, der har egenskaber udover det sædvanlige. Med elkedlen er det nemlig muligt at indstille hvilken temperatur, man ønsker at vandet skal opvarmes til. Denne indstilling er naturligvis mulig at ændre fra opvarmning til opvarmning. KitchenAid Artisan Elkedlen er ideel til dig, der ønsker din kaffe eller te i en bestemt temperatur, der eksempelvis er under kogepunktet. Derudover har produktet et stilfuldt design, der er glat og afrundet, og som derfor passer perfekt til ethvert køkken!

Det er, som nævnt ovenfor, muligt at justere temperaturen på KitchenAid Artisan Elkedlen. Denne justering foregår nederst på elkedlen, og den justerbare temperatur kan justeres efter behov, hvor temperaturerne varierer fra 50 til 100 grader. Dette betyder at du blot kan nøjes med at opvarme vandet frem for at koge det – som du kender det ved almindelige elkedler. Denne funktion giver dig, som forbruger, unikke muligheder i form af konkret og korrekt temperatur til eksempelvis instant kaffe eller chailatte.

Elkedlen har en kapacitet på 1,5 liter. Med denne kapacitet er det derfor muligt at varme vand til en hel kaffe- eller te-drikkende familie ad én omgang. På denne måde skal du ikke stå og koge vand ad flere omgange inden enten morgenkaffen, eftermiddagskaffen eller aftenkaffen. KitchenAid Artisan Elkedlen kan naturligvis også benyttes til madlavningen ved eksempelvis at koge vand til en bouillon eller lignende. Med dette husholdningsprodukt har du altså, som forbruger, mange flere muligheder, end hvad du har ved de ordinære elkedler.

Elkedlen fra KitchenAid har ikke bare et stilfuldt design. Den har nemlig også en dobbeltvægskonstruktion, der er med til at øge elkedlens isolering. Ved hjælp af denne dobbeltvægskonstruktion og den forbedrede isolering, så kan vandet holde sin temperatur i længere tid, hvis vandet eksempelvis ikke skal benyttes med det samme, eller hvis vandet skal serveres til gæster på et eventuelt tag-selv-bord. Elkedlen har også en temperaturmåler direkte på kedlen, der også virker selvom elkedlen ikke er tilsluttet strøm.

KitchenAid Artisan Elkedlens dobbeltvægskonstruktionen er også med til at reducerer støjen fra elkedlen, så du kan benytte elkedlen i selv de tidlige morgentimer, uden at det er forstyrrende for resten af familien. Udover at dobbeltvægskonstruktionen dæmper støjen, så sørger konstruktionen og isoleringen også for, at kedlen er mindre varm at holde ved. Dobbeltvægskonstruktionen er altså en elementær fordel, i forhold til funktionaliteten af husholdningsproduktet.

KitchenAid Artisan Elkedlen er produceret i formstøbt metal, der er med til at øge kvaliteten og holdbarheden. Ydermere har produktet et rart og håndterbart håndtag, der sørger for at du kan holde elkedlen stabilt og sikkert – både når du skænker op eller når du påfylder vandet inden opvarmningen.

KitchenAid Artisan Elkedlen, som der ses ovenover, er i farven: Rød Metallic, men KitchenAid tilbyder et overflødighedshorn af farver, så du kan finde lige præcis dén elkedel, der passer til dit hjem! Farverne som firmaet tilbyder, er blandt andet: Creme, Lava, Frosted pearl og Medallion silver. Dette er dog, som sagt, kun et udpluk af de farver, der udbydes i butikkerne og på internettet.

KitchenAid Artisan Elkedlen har en dybde på 21 centimeter og en vægt på 2,1 kg. Derudover måler elkedlen 21,8 centimeter i højden og 26,3 centimeter i bredden. Ydermere er elkedlen produceret i materialet aluminium og har en effekt på 2400 watt. Alt i alt får du altså en stabil og smart elkedel i høj kvalitet med fokus på både design og funktionalitet. Nedenfor kan du finde anbefalinger og anmeldelser af KitchenAid Artisan Elkedlen.

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (1 votes)
1
0
0
0
0

Kathrinebramsted
Købsdato: Maj 2016
Skønt temp kan indstilles

Jeg er rigtig glad for min elkedel.
Og især den funktion hvor man kan indstille temperaturen på vandet.

Skriv anmeldelse

Anmeld Kitchenaid Artisan Elkedel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-