Kreafunk tRadio DAB+
0 0

maj 14, 2019
Kategori: Bluetooth

Gennemsnitlig bedømmelse: 4.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

0
1
0
0
0

Kreafunk tRadio DAB+

Kreafunk tRadio DAB+ er en klassisk radio, præcis som du kender den – bare bedre! Kreafunk tRadio DAB+ radioen er en radio, hvor du helt nostalgisk trækker en antenne ud og søger efter de radiostationer, som du ønsker at lytte til. Kreafunk tRadio DAB+ radioen er optimal til dig, der ønsker en kombination af en klassisk radio og en god højtaler. Kreafunk tRadio DAB+ radioen tilbyder nemlig også en mulighed for at afspille musik via Bluetooth, som du kender det fra Kreafunks andre populære lydprodukter.

Kreafunk tRadio DAB+ radioen kører med det nyeste digitale radiosignal, nemlig DAB+. Dette medvirker til at du som forbruger, får dobbelt så mange muligheder i forhold til valg af radiostationer. Det er naturligvis også muligt at benytte sig af FM-signalet, der er det signal, som du hidtil har kendt fra radioer. Når du køber Kreafunk tRadio DAB+ radioen får du altså en funktionel klassisk radio, der er i et stilfuldt design med utallige muligheder.

Kreafunk tRadio DAB+ radioen blander samtidig det bedste fra begge verdener i forhold til musikalske oplevelser og musik i hverdagen. Kreafunk tRadio DAB+ radioen kombinerer jo, som nævnt, det klassiske og nyeste radiosignal med muligheden for at koble din egen smartphone, tablet eller computer til via Bluetooth. Bluetooth sørger for, at du som forbruger, selv kan styre hvilket musik, du ønsker at høre. Du kan eksempelvis kreere din egen playliste på Spotify, og på denne måde nyde din egen musik gennem højtalerne på Kreafunk tRadio DAB+ radioen. Kreafunk tRadio DAB+ radioen kan opfange Bluetooth signalet i op til 10 meter, så du kan sagtens benytte radioen, på trods af, at du måske bevæger dig længere væk fra radioen med din tablet eller smartphone.

Kreafunk tRadio DAB+ radioen tilbyder ydermere muligheden for at benytte AUX. Ved hjælp af AUX kan du benytte Kreafunk tRadio DAB+ radioen til de fleste produkter, hvor der skal lyd igennem. Dette vil sige, at hvis du eksempelvis har en computer eller telefon, der af den ene eller anden grund ikke understøttes af Bluetooth, har du stadig mulighed for at lytte til din egen selvvalgte musik på Kreafunk tRadio DAB+ radioen.

Hvis du køber Kreafunk tRadio DAB+ radioen, får du ikke bare en smart og funktionel radio, men også en transportabel radio. I Kreafunk tRadio DAB+ radioen er der nemlig indbygget et lithiumbatteri, hvilket betyder at det er et genopladeligt batteri. Batteriet har en kapacitet på 2×2.200 mAh. Lithiumbatteriet har en batteritid på 10 timer, hvor du frit kan benytte Kreafunk tRadio DAB+ radioen uanset hvor du befinder dig! Kreafunk tRadio DAB+ radioen er praktisk til dig, der tit er på farten ved eksempelvis at være ude blandt venner og familie i det fri, hvor du samtidig ønsker at medbringe din yndlingsmusik og -playlister. Kreafunk tRadio DAB+ radioen kan både benyttes til festlige begivenheder eller blot til hverdagsbrug.

Kreafunk tRadio DAB+ radioen måler 11 centimeter i højden, 19 centimeter i bredden og 6 centimeter i dybden. Kreafunk tRadio DAB+ radioen sørger for, at du er bedst muligt udrustet ved hjælp af dens DAB+ signal, der langsomt overtager FM-signalets plads. Kreafunk tRadio DAB+ radioens DAB+ signal er en vigtig funktion, da radiosignaler i fremtiden vil blive transmitteret digital. Herudover har Kreafunk tRadio DAB+ radioen 64 forudindstillede stationer, hvor der er henholdsvis 32 til DAB og 32 til FM. Kreafunk tRadio DAB+ radioen har også et smart indbygget LCD-display samt en smart strop, som du kan holde Kreafunk tRadio DAB+ radioen i. Alt i alt får du altså en klassisk, smart og transportabel radio fyldt med muligheder, hvis du køber Kreafunk tRadio DAB+ radioen. Nedenfor kan du finde anbefalinger og anmeldelser af Kreafunk tRadio DAB+ radioen.

Anmeldelser

Average Rating: 4.0 out of 5 (1 votes)
0
1
0
0
0
Stilren og praktisk radio

Virkelig flot design. Udover radio er det også muligt at høre egen musik via Bluetooth. God lyd. Lille og nem at have med sig. Brugervenligheden kunne dog være bedre – det er ikke altid logisk, hvilke knapper man skal trykke på for eksempelvis at skifte radiokanal.

Skriv anmeldelse

Anmeld Kreafunk tRadio DAB+

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-