Logitech Ultimate Ears Roll 2 Blue
1 0

jan 27, 2023
Kategori: Elektronik

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Logitech (Ultimate Ears)
Produkt model:
UE Roll 2
7228

Logitech Ultimate Ears Roll 2 Blue – Læs anmeldelser herunder

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (1 votes)
1
0
0
0
0

Michelle Nielsen
Købsdato: Februar 2019
Denne højttaler kan meget mere end jeg forventede!

Jeg havde ikke troet at en højttaler nogensinde kunne blive vandtæt, som de reklamerede med, men det må jeg tage i mig igen, for denne højttaler er meget vandtæt. Nu har jeg haft denne Bluetooth højttaler i ca. 4 år, og den har været udsat for lidt af hvert. Jeg har ofte haft den med udenfor, når jeg har lavet havearbejde eller andet, når der er solskin, men også når der er silende regn (skybrud), og jeg må nok sige, at den klare det godt. På trods af disse mange år, hvor den har været udsat for utallige skybrud og snemængder, så fungere den stadig helt optimalt! Lyden er fortsat god i den, og den har ingen problemer med at forbinde til Bluetooth enheden. Som sagt så er den meget modstandsdygtig og tåler meget slags vejr, og derfor kan man tage den med sig overalt! Fx i badet, på stranden, ved poolen, i regnvejr, til små fester… Ja, det er faktisk kun fantasien, der sætter grænserne for, hvor du kan bruge den.

Jeg nævner “små” fester, da den har rigtig god lyd, og den kan også spille meget højt, men man kan ikke forvente, at den kan spille en fest op, som en Soundbox kan.

Knapperne for at skrue op for lyden sidder ved “+” tegnet og ved “-” tegnet, men disse knapper sidder ikke helt ved disse to tegn, og det kan godt være lidt irriterende, at de har misplaceret dem lidt.

Derudover så skal man dog ikke smide den direkte ned i poolen, da der godt nok sidder en flap bagpå, der skal beskytte stikkene, og holde dem tætte, men efter at man har opladt sin højttaler nogle gange, så holder denne flap altså ikke længere tæt, så det skal man lige være opmærksom på.

Det er også meget praktisk, at der er en snor i højttaleren, så man kan hænge den op på en krog eller lign., hvis man gerne vil have højttaleren sat højere op.

Men alt i alt så fungerer højttaleren bare, og den bliver i hvert fald hyppigt brugt herhjemme. Højttaleren får stadig fuldt antal stjerne, da jeg fortsat er meget imponeret over dens kvaliteter!

Skriv anmeldelse

Anmeld Logitech Ultimate Ears Roll 2 Blue

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-