Nördic Selfie Ring Light
0 0

jan 22, 2023
Kategori: Belysning

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Nördic
Produkt model:
Selfie ring light
7163

Nördic Selfie Ring Light – Indeholder både lys og stativ. Se brugeranmeldelser herunder.

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (1 votes)
1
0
0
0
0

Michelle Nielsen
Købsdato: Januar 2023
Perfekt belysning til et Zoom møde eller en TikTok video

Denne LED lysring er perfekt, hvis man mangler stabilt og jævnt lys til et videomøde, Facetime opkald eller en video til Youtube eller TikTok. Den sørger for at lyset bliver fordelt jævnt på dig, og du behøver ikke længere bekymre dig om mærkelige lysbølger fra din kontorlampe, når du sidder foran kameraet. Den har tre forskellige typer af lys: en blålig farve, den standard rødlige farve samt den hvide farve. Derudover har den en række lysintensiteter, som også er til stor hjælp, hvis man bare skal bruge en smule lys.

Lysringen har en mobilholder i midten af ringen, som du nemt kan sætte mobilen i, hvis du hellere vil bruge selfiekameraet på din mobil. Den er jo oftere bedre end kameraet i computeren. Jeg har allerede brugt denne lysring til rigtige mange forskellige formål, så jeg kan kun anbefale den!

Der følger desuden også en lille fjernbetjening med til den, som du kan forbinde med din mobil via Bluetooth, så du nemt og hurtigt kan starte videoen eller tage billedet uden at skulle helt hen og trykke på mobilen. Dette objekt havde de ikke inkluderet i beskrivelsen på Elgigantens hjemmeside, så jeg var meget overrasket over at få den med også. Den er meget smart.

Skriv anmeldelse

Anmeld Nördic Selfie Ring Light

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-