OBH Hercules Køkkenmaskine
1 0

mar 5, 2020
Kategori: Elektronik

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
OBH Nordica
Produkt model:
Hercules
5443

OBH Hercules Køkkenmaskine

Hercules køkkenmaskinen fra OBH Nordica er for dig der elsker at lave god mad og godt bagværk til dig selv og dine nærmeste. Ved hjælp af OBH Nordicas flot designede Hercules køkkenmaskine kan du nemlig både ælte, røre og piske forskellige ingredienser sammen, til eksempelvis en bolledej. Denne hjælp til æltning sørger for, at dine boller bliver fantastiske, da de på denne måde bliver fremstillet af et gastronomisk vidunder. Hvis du ikke er så meget til bollebagning og andet bagværk, kan du også bruge OBH Nordica 6682 Hercules køkkenmaskinen til at videretilberede forskellige kogte rodfrugter såsom pastinakker, rødbeder, kartofler m.m. Ved denne videretilberedning hjælper OBH Hercules køkkenmaskinen dig med at lave en perfekt blød og cremet mos, hvor det er muligt for dig, som forbruger, at tilsætte forskellige krydderier og krydderurter undervejs i tilberedningen. Dette er kun forslag, og det er derfor kun fantasien, der sætter grænser.

Udover de praktiske og uundværlige funktioner, som OBH Nordica Hercules køkkenmaskinen besidder, så har den også et flot design, som vil klæde ethvert køkken. OBH Nordica Hercules køkkenmaskinen er støbt i en form af aluminium, hvilket medvirker til at det er en robust og holdbar maskine, som du kan få glæde af i mange år. Røreskålen er let og enkel at montere fast på køkkenmaskinen og er ydermere lavet i rustfrit stål, hvilket også er med til at sørge for både kvaliteten af produktet, men også holdbarheden. Røreskålen kan herudover indeholde op til 5,5 liter. Ved hjælp af denne rummelighed, gør det, det også let for dig med en stor familie, der har brug for en større omgang bolledej eller lækker rodfrugtemos.

OBH Nordica Hercules køkkenmaskine er let at bruge til hvad end hjertet begærer. Køkkenmaskinen er nemlig udstyret med en kraftfuld motor, der har en styrke på 1200 watt. Med denne effektive styrke, er der derfor næsten ingen tilberedning eller funktion, der er for stor og tung til OBH Nordica Hercules køkkenmaskinen. Foruden den kraftfulde motor, som køkkenmaskinen har, besidder den lige så en trinløs hastighedsregulering. Denne trinløse hastighedsregulering sørger for at du, som forbruger, kan indstille hastigheden og effektiviteten af motoren på køkkenmaskinen, så den passer til den opgave, som du vil påbegynde.

I forhold til rengøring og vedligeholdelse, så er det vigtigt at de aftagelige metaldele vaskes op i hånden. Denne rengøring er med til at øge holdbarheden for produktet, mens de andre dele fra OBH Nordica Hercules køkkenmaskinen sagtens kan tåle at komme med i opvaskemaskinen. Ved behov kan selve maskinen og ledningen tørres af med en klud. Det er let og enkelt at samle og skille maskinen ad, hvilket gør det let både at rengøre og vedligeholde, men også at opbevare køkkenmaskinen.

Til OBH Nordica Hercules køkkenmaskinen medfølger der blandt andet tre kraftudtag, en dejkrog, et fladt piskeris, et almindeligt piskeris og et skænklåg i plastik. Målene på OBH Nordica Hercules køkkenmaskinen er en højde på 520 mm, en længde på 290 mm og en bredde på 450 mm. Derudover vejer køkkenmaskinen 10 kg. OBH Nordica er kendt for kvaliteten og samarbejdet mellem deres produkter. Grundet dette, er det derfor også muligt at tilkøbe flere forskellige køkkenredskaber fra OBH Nordica til køkkenmaskinen. Dette er både smart og praktisk, da du på denne måde kan få flere forskellige køkkenmaskiner i én. Nedenfor vil du kunne finde anbefalinger og anmeldelser af OBH Nordica Hercules køkkenmaskinen.

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (1 votes)
1
0
0
0
0

Janefriis
Købsdato: September 2016
Fantastisk køkkenmaskine

Jeg ELSKER min køkkenmaskine fra OBH Nordica.
Den er efterhånden 3 år gammel og har bagt MANGE boller, cookies og kager. Den kører i hvert fald 1 gang i ugen, men oftest også flere gange i ugen. Den er pålidelig, starter HVER gang og laver selv de mest indviklede opskrifter.
Den dag den går i stykker bliver en sorgens dag, da den desværre er udgået.
Håber OBH igen begynder at producere den, for det er en super valid maskine med en kæmpe skål!

Skriv anmeldelse

Anmeld OBH Hercules Køkkenmaskine

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-