Obh Nordica Dome Retro Elkedel
0 0

mar 2, 2020
Kategori: Elektronik

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
OBH Nordica
Produkt model:
Dome
5424

OBH Nordica Dome Retro Elkedel

OBH Nordica Dome Retro Elkedel, er en elkedel i flot sort højglans, men fås også i andre farver. Det smarte ved OBH Nordica Dome Retro elkedlen er at den er ledningsfri og i et flot design. Dette betyder at elkedlen bliver en del af dit køkken samt dets indretning. Med dette design bliver elkedlen altså ikke nedgraderet til en grim genstand i køkkenet, der dog stadig fylder en del i enhver husstands dagligdag. Det er dog ikke blot det smarte og retro design, som du investerer i når du køber en OBH Nordica Dome Retro elkedel. Ét af OBH Nordicas slogans er nemlig: Designing good life. Dette betyder at OBH Nordicas produkter er designet til god og stabil funktionalitet sammenkoblet med det moderne og nordiske topdesign. Ved køb af en Dome Retro elkedel fra OBH Nordica får du altså både en flot elkedel, men også en elkedel af god og holdbar kvalitet.

Retro Dome elkedlen fra OBH Nordica er ledningsfri og har skjulte varmelegemer. Disse to informationer er både funktionelle, men også praktiske i forhold til at have en elkedel, der diskret bliver en del af køkkenindretningen. Ydermere sørger det skjulte varmelegeme for at mindske tilkalkningen af elkedlen. OBH Nordica Dome Retro elkedlen er utrolig nem og hurtigt at rengøre, og har samtidig en 360 graders montering i bunden, der sørger for at elkedlen passer til hvor end i køkkenet du ønsker at placere den. Samtidig er Dome Retro elkedlen fra OBH Nordica hurtig og effektiv, så du ikke skal stå og vente på din morgenkaffe. Faktisk har OBH Nordica Dome Retro elkedlen en effektivitet på 2200 Watt.

OBH Nordica Dome Retro elkedlen har en kapacitet på 1,8 liter. Med denne høje kapacitet skal du ikke frygte stress og mangel på kogende vand, hvis du skal servere kaffe eller te til flere gæster ad gangen. Samtidig sørger kapaciteten for, at der nok kogende vand til en hel kaffe- og te drikkende familie blot ved én kogning. OBH Nordica Dome Retro elkedlen er også sikker og nem at anvende. Funktionaliteten er som sagt høj, hvilket sørger for at elkedlen er designet med forskellige mekanismer, der er med til at sørge for at kvaliteten og sikkerheden er i top. Disse mekanismer og funktioner er blandt andet en automatisk afbryder, der sørger for at slukke maskinen, når vandet begynder at koge. Ydermere har OBH Nordica Dome Retro elkedlen en tørkogningssikring og et kalkfilter.

OBH Nordica Dome Retro elkedlen er altså som sagt både funktionel og i et flot design. Derudover måler OBH Nordica Dome Retro elkedlen 31 centimeter i højden, 20,70 centimeter i bredden og 20,70 centimeter i dybden. Ydermere vejer elkedlen 1,13 kg. Foruden de smarte og funktionelle mekanismer, den høje kapacitet samt den effektive og hurtige kogning, så har OBH Nordica Dome Retro elkedlen også en vandstandsmåler, en kontrollampe samt en ledningslængde på 0,7 meter. Afslutningsvis har elkedlen naturligvis også et sikkerhedslåg samt en indikator der viser vandniveauet. Alt i alt investerer du altså i en funktionel, holdbar og veldesignet elkedel, hvis du køber OBH Nordica Dome Retro elkedlen. Nedenfor kan du finde anbefalinger og anmeldelser af OBH Nordica Dome Retro elkedlen.

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (1 votes)
1
0
0
0
0

Janefriis
Købsdato: April 2014
En elkedel, der bare virker

Fik min OBH nordica elkedel tilbage i 2014. 6 år efter virker den stadig upåklageligt, og er stadig lige så fin, som dengang.

Den er flot at have stående fremme.

Den rummer op til 1,8 l vand, hvilket gør den til en af de større elkedler på markedet.
Jeg ville til enhver tid vælge den samme igen.

Skriv anmeldelse

Anmeld Obh Nordica Dome Retro Elkedel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-