Philips Hue
1 0

jan 24, 2019
Kategori: Elektronik

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (4 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

4
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Philips
Produkt model:
Hue
3982

Med Philips Hue Starter Kit er hensigten at gøre belysning mere spændende og personlig. Hue er en personlig LED-belysning med en intuitiv teknologi, der har til hensigt at sætte et nyt og spændende lys på din hverdag. Med Hue har du mulighed for at gøre alt dit belysning til “smart” belysning. Det kan være nyttigt hvis du bor i et ældre hus hvor der f.eks. ikke er installeret lysdæmpere mm.

Philips Hue søger for at give dig trådløs kontrol over belysningen i dit hjem via WiFi. Du kan dæmpe lyset, sætte timer på, skifte farve og meget mere. For at komme i gang kræver det, at man har en såkaldt bro (bridge). Broen er den enhed der styrer alle ens pærer og kan styre op til 50 pærer samtidig. Broen findes i Philips Hue Starter Kit og tilsluttes dit hjemmenetværk. Herefter kan du fjernstyre dine pærer og lamper via en app.

Du kan købe broen enten separat eller i et Starter Kit. Et Starter Kit indeholder 3 hue lyspærer, 1 bro, 1 netværkskabel samt 1 strømadapter. Levetiden står til at være 15.000 timer. Kan lysdæmpes via Android eller iOS. Philips Hue Starter Kit kan købes mange forskellige steder på nettet og også i fysiske butikker. Når først du er kommet godt i gang kan du købe enkeltdele bagefter, efterhånden som du mangler. Du kan finde de bedste priser på Philips Hue Starter Kit på Pricerunner.dk.

Herunder har du mulighed for at læse hvad brugerene synes om produktet. Du kan læse alle de nyeste anmeldelser og danne dig et overblik over produktet, og dermed vurderer om det er noget der passer hjem til dig og dit hjem. Du kan selv oprette en produktanmeldelse på Philips Hue nederest på denne side ved at oprette en bruger, og derefter logge ind og oprette en anmeldelse.

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (4 votes)
4
0
0
0
0

tlaup
Købsdato: Maj 2018
Det bliver ikke smartere!

Det er nemt at få smart belysning i ældre huse med Phillips Hue. Det fungere super nemt med instalation, og efterfølgende har du mulighed for at stemmestyre belysning i alle dine lamper 🙂 fed detalje! jeg vil klart anbefale Hue.

tlaup
Købsdato: Maj 2016
Fantastisk opfindelse

Vi har udskiftet de fleste pærer i huset med Philips hue, og det fungerer bare. Det er dejligt at man kan tænde og slukke lyset uden at rejse sig. At man kan dæmpe belysningen, eller skrue fuldt op med et enkelt klik. Fungerer også med Siri. Man kan nemt gemme de forskellige lys indstillinger på appen, og endda også sætte den til at tænde automatisk når man kommer hjem.

tlaup
Købsdato: Januar 2018
SMART!

Philips Hue er bare belysning til en helt anden oplevelse end man tidligere har haft. Man har mulighed for at styre lyset i sit hjem direkte fra mobilen – lige meget hvor du befinder dig. Jeg er tit kritisk med sådan nogle tech ting, men Philips Hue fungere bare perfekt!

Gør hverdagen lettere

Philips hue gør hverdagen så meget lettere. Vi bruger det i størstedelen af vores lamper, hvilket betyder, at jeg kan fx fra min seng tænde lyset med et enkelt tryk på en knap i både soveværelse, bryggers og køkken. De rum jeg benytter, når jeg skal op om natten for at pusle og give mad til en baby. Oveni er lamperne indstillet til afdæmpet lys. Dertil kan vi indstille lyset til at tænde og slukke på bestemte tidspunkter eller sidde på den anden side af jorden og styre det via mobilen.

Skriv anmeldelse

Anmeld Philips Hue

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-