Philips LivingColor Iris
1 0

nov 7, 2019
Kategori: Elektronik

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (2 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

2
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Phillips
Produkt model:
LivingColor Iris LG10-88
5163

Philips LivingColor Iris

Karismatisk, klassisk og fuldstændig unik

Måske går du lige nu rundt i dit hus og tænker efter – det er det samme hyggelige hus som altid med de samme møbler og den samme indretning i den samme stil som det altid har været. Egentligt er det fint nok og pænt at se på, men det er også lidt kedeligt og alt for gennemsnitligt uden noget der virkeligt skiller sig ud. Der skal ske nogle store ændringer, og det skal bare være lige nu og her. Allerhelst vil man bare skifte det hele ud med det samme.

På den anden side virker det både uoverskueligt og alt for dyrt at skifte indretningen ud med noget nyt for at skifte stilen i hjemmet – og det skal du heldigvis heller ikke. Du kan ændre et helt rum med den fantastiske lampe Phillips LivingColors Iris hue – men det er ikke selve lampen der ændrer rummet. Det gør dens egenskaber og mulighederne for at skabe stemning i ethvert rum.

Lad Philips LivingColor Iris brænde igennem

Når vi tænker på lys, tænker vi normalt blot på en lyskilde forbundet til lamper af forskellige slags der så kan sprede lys, måske af forskellige styrker, men det er en helt anden sag med Philips LivingColor Iris og al anden Hue-belysning.

Philips LivingColors Iris lampe er meget mere end bare en lampe – det er muligheden for at skabe og styre belysningen i hele sit hjem. Den er nem at placere og kan både bruges med stikkontakt og trådløst sammen med en Hue Bridge Bridge. Philips Hue er et smart lyssystem der enten kan bruges i egne lamper eller i produktlinjens lamper med indbygget LED. Resultatet er meget mere end bare lys, snarere et helt lysesystem der kan styres direkte fra Philips Hue appen eller via den såkaldte Hue Bridge. Her kan man selv vælge lysstyrke og farve, uanset om man er derhjemme eller er ude af huset. Dette smarte lyssystem er nemt at komme i gang med at bruge i masser af forskellige lækre lysmuligheder til alle hjemmets rum, der vil ændre din opfattelse af lys. Med en lyseffekt på op til 210 lumen er der mulighed for alt fra det kraftigste partylys til diskrete toner der fremhæver de eksisterende linjer og indretningen i rummet.

Hue-serien består af en lang række produkter der både fungerer alene og sammen. Her kan Philips LivingColor Iris både være en fantastisk start på at få Hue-serien ind i sit liv eller et lækkert supplement til et allerede eksisterende sortiment i hjemmet. Dens kompakte design giver en indirekte belysning, der perfekt lader yndlingsstederne eller -møbler i et rum blive fremhævet på smukkeste vis. Med den høje effekt er den særligt velegnet til store rum, men kan så sandelig også tilføje et mindre rum fantastisk power og masser af stemningsmuligheder.

Philips LivingColor Iris kræver en stikkontakt eller forbindelse til Hue bridgen for at virke, og med en god placering bl.a. på gulvet kan den belyse en bar væg, et anonymt hjørne eller bestemte møbelgrupper, så både hele og dele af rummet får tilføjet noget nyt. Også midt i en fest kan du blot tage mobilen frem og lave helt om i baggrundsbelysningen for at skabe en helt ny stemning. De positive anmeldelser, ikke bare hos Produktanmeldelse.dk, men fra forbrugere i hele verden brænder igennem med begejstring og lader dig se lyset så snart lampen er tilsluttet.

Med Philips LivingColor Iris bliver lyset simpelthen selve oplevelsen af rummet, og med 16 millioner farvemuligheder løber man aldrig tør for inspiration for den perfekte stemning eller muligheder for at prøve nyt. Det unikke tidløse design lader farverne brænde igennem og sparer samtidig på energien, og med den medfølgende fjernbetjening kan lyset dæmpes til præcis det niveau og dermed den stemning man ønsker. Man kan lade lyset passe til humøret med en lækker energisk lilla, måske trænger man til lidt psykedelisk grøn for en vild partstemning, måske skal vennerne se et lysshow med alskens fantastiske farver i et lysshow synkroniseret med yndlingsmusikken i baggrunden, eller man kan blot lade varmt lys strømme gennem rummet i en klassisk lys og lun farve – alle disse muligheder er til rådighed med Philips LivingColor Iris. Fjernbetjeningen kan sågar indstilles til at huske ens yndlingsfarver, så de er endnu nemmere at tilgå. Lampen er meget nem at installere, men skulle det blive nødvendigt med lidt hjælp eller inspiration, er det hurtigt og nemt at downloade en Philips LivingColors Iris manual.

Lækkert lys til ethvert rum i alle hjem

Forestil dig at kunne styre ale lyskilder i boligen eller at kunne forvandle ens lidt grå og triste arbejdsværelse til byens festcentrum med kun et enkelt klik. Det kan du med Philips LivingColor Iris. Og i hverdagen giver systemet alle ønskværdige muligheder for lækkert lys. Uanset om man ønsker at skabe en opkvikkende, beroligende, glad eller vild stemning i rummet er det kun et enkelt klik væk med Philips LivingColor Iris. Lampen med den moderne LED-teknologi lader farverne falde naturligt på din indretning og både tilpasser sig og skaber noget nyt.

Både alene og sammen med resten af Hue-serien er Philips LivingColor Iris meget mere end bare en lampe og en lyskilde – det er indretningsinspiration, det er dine muligheder for at skabe noget nyt for hele hjemmet med kun 1 ny tilføjelser, det er lys af allerhøjeste kvalitet der sprænger skalaen.

Med sin energiklasse A er Philips LivingColor Iris det mest miljørigtige valg for allerflest indlysende fordele, med alt fra afdæmpet lækkert lys til kunstigt fake partylys i en perlerække af unikke stærke farver.

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (2 votes)
2
0
0
0
0

Augusta
Købsdato: July 2019
Smart lampe!

Denne lille lampe fra Philips LivingColor har et utal af forskellige farver. Lysstyrken kan du justere alt efter hvad dig passer dig 🙂 Vi har brugt den op børneværelserne, og den har skabt meget glæde.

Augusta
Købsdato: July 2018
Fin lampe med mange lysindstillinger

LivingColors lampen giver et rigtig hyggeligt lys. Der kan vælges mellem stortset alle farver, og der kan skrues op og ned for både lysstyrken og farvestyrken alt efter hvad man er i humør til.

Skriv anmeldelse

Anmeld Philips LivingColor Iris

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-