Pins&Plugs Trådløs Mobil Oplader
0 0

nov 7, 2023
Kategori: Elektronik

Gennemsnitlig bedømmelse: 2.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

0
0
0
1
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Pins&Plugs
Produkt model:
Oplader
7664

Pins&Plugs Trådløs Mobil Oplader

Anmeldelser

Average Rating: 2.0 out of 5 (1 votes)
0
0
0
1
0

Michelle Nielsen
Købsdato: September 2023
Virker ikke som forventet, og den bliver meget varm

Da jeg købte dette trådløse oplader havde jeg ingen erfaring med denne slags, men eftersom, at jeg nu havde fået en mobil, som understøtter denne form for opladning, så ville jeg da give det et skud. Dette produkt viste sig så desværre ikke at være den jeg skulle bruge fremover. Den kan nemlig ikke oplade mobilen igennem coveret. Jeg frygtede for dette problem, så jeg valgte at holde øje med den, og ganske rigtigt, så blev både mobilen og oplader MEGET varm, så jeg turde ikke have den liggende på i lang tid ad gangen, og da slet ikke en hel nat. Jeg stolede ikke på den. Så jeg brugte den i noget tid ved at tage coveret af mobilen, og så blev den ikke så varm, men et andet problem var også at den opladede mobilen meget langsomt. Jeg havde forventet, at det ville være væsentligt langsommere, end en ledning, men denne hastighed var for langsom. Og så hele problemet med at skulle tage coveret af mobilen hver gang. Det blev noget bøvl, så jeg droppede den. Jeg anbefaler ikke dette produkt. Jeg har dog givet den to stjerner, fordi den trods alt virker, hvis man tager coveret af, men den kan bare ikke måle sig med mine forventninger.

Skriv anmeldelse

Anmeld Pins&Plugs Trådløs Mobil Oplader

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-