Platinet PMG13 Bluetooth Speaker
0 0

feb 11, 2023
Kategori: Bluetooth

Gennemsnitlig bedømmelse: 4.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

0
1
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Platinet
Produkt model:
Peak PMG13
7420

Læs anmeldelser af Platinet PMG13 Bluetooth Speaker her

Anmeldelser

Average Rating: 4.0 out of 5 (1 votes)
0
1
0
0
0

Michelle Nielsen
Købsdato: November 2021
Udmærket trådløs højttaler

En af de ting som jeg sætter mest pris på ved en højttaler er, at den er vandtæt, for jeg vil ikke være begrænset til kun at kunne bruge den indendørs eller hele tiden holde øje med om det regner, hvis jeg har den med udenfor. Denne højttaler er vandtæt, IPX5, hvilket betyder, at den kan tåle meget direkte vandsprøjt. Dette stemmer også overens med mine erfaringer, for den holder fint i regnvejr og meget fugtige miljøer.

Bassen sidder i toppen af højttaleren, hvilket sørger for at give musikken en ekstra dybde og den sørger for at bassen kommer rigtigt ud i rummet. Ofte sidder bassen i bunden af højttaleren, men jeg synes faktisk bedre om dette design af bassen.

Knapperne er lette at trykke på, og de er nemme at forstå. Dog synes jeg, at pause/play-knappen er lidt overflødig, da jeg sjældent bruger denne. Det er en lille og fin højttaler, der er meget nem at have med rundt, hvis man skal ud på udflugter eller lign. Der er sågar en lille fin snor i, så man kan have den hængene i sin taske, hvis man vandre eller bare er en tur udenfor.

Lyden er forholdsvis god af den lille størrelse taget i betragtning. Når lyden bliver skruet helt op på maks, kommer der dog lidt støj/knas med lyden. Dette kan godt være ret generende, hvis man bare ønsker en god kvalitet lyd. Der er dog 2 andre stereo højttalere, der er med til at give musikken en levende fornemmelse. Lyden er lidt højere og dybere end den ellers ville have været, men dette støtter kun op om den levende musik.

Højttaleren er desuden meget hurtig til at lade op! Dette gøres på bare nogle få timer (ca. 3 timer), og så er den klar igen til at spille derudaf i hele 15+ timer. Jeg har ikke taget tid på, hvor lang tid den har kunne holde strøm, men det har helt sikkert været mere end de 15 timer, som de skriver på hjemmesiden. Det er klart en plus, at den kan holde strøm så længe og lade hurtigt op, eftersom jeg har oplevet flere højttalere, der bruger mange flere timer på at lade helt op.

Skriv anmeldelse

Anmeld Platinet PMG13 Bluetooth Speaker

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-