Prixton TWS157 Earbuds White
0 0

jan 22, 2023
Kategori: Elektronik

Gennemsnitlig bedømmelse: 3.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

0
0
1
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Prixton
Produkt model:
TWS157
7160

Prixton TWS157 Earbuds White – Læs anmeldelser af Prixton TWS157 Earbuds herunder.

Anmeldelser

Average Rating: 3.0 out of 5 (1 votes)
0
0
1
0
0

Michelle Nielsen
Købsdato: August 2022
Jeg er ikke helt tilfreds...

Prixton’s TWS157 er ikke de ideelle hørtelefoner for mig. Jeg har meget sarte øre, hvilket betyder, at de skal sidde ordentligt i øret, for ikke at genere mig, men det gør de ikke. De gnaver ret meget, og jeg kan hele tiden mærke dem. Jeg føler hele tiden, at de falder ud at mine ører, og så kan man heller ikke just sige, at der er god lyd i. Det er en ringe lydkvalitet, især når man skruer højt op. Desuden er der også den ulempe, at de ikke er lydisolerende, så alle i offentligheden kan høre med.

Når det så er sagt, så er synes jeg, at høretelefonerne holder godt på strømmen. Jeg behøver kun lade dem helt op en gang om ugen, og det er, selvom jeg bruger dem hyppigt. Desuden så er de hurtige til at forbinde til Bluetooth enheden, når man tager dem ud af casen.

Skriv anmeldelse

Anmeld Prixton TWS157 Earbuds White

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-