Remington D1500 Hårtørrer Compact 2000
1 0

jun 5, 2019
Kategori: Elektronik

Gennemsnitlig bedømmelse: 2.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

0
0
0
1
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Remington
Produkt model:
D1500 Hårtørrer Compact 2000
4818

Remington D1500 Hårtørrer

En travl hverdag begynder for de fleste kvinder med et bad – man gør sig ren og klar til dagens udfordringer. Man skal style sig med makeup og tøj, men man skal også have ordnet håret. Efter et skønt morgenbad skal lokkerne ofte tørres, så man ikke skal ud i al slags vind og vejr med vådt hår eller møde på arbejde med halvtørt kedeligt klasket hår. Med andre ord er en hårtørrer et uundværligt våben i den daglige kamp for at se lækker og gennemført ud. Og hvorfor ikke vælge en hot hårtørrer med mange funktioner, der kan bruges overalt?

Stilfuld styling – Remington D1500 Hårtørrer

I bund og grund skal en hårtørrer blot kunne tørre hår, men for at gøre den rigtig attraktiv skal den kunne mere end det. Stjernefrisører bruger hårtørrere med adskillige specialfunktioner, der skinner om kap med de hårfulde kreationer i salonerne, kvinder i hele verden køber hårtørrere for at kunne passe på lokkerne i hverdagen og sætte dem smukt til højtidelige lejligheder – en hårtørrer er nødvendig i flere af livets hårrejsende momenter hvor det gælder om at fremstå godt.

Markedet for hårtørrere er eksploderet som krøllet hår på en fugtig dag, så det gælder om at vælge den rette hårtørrer til sine egne behov og ikke bare vælge det første og bedste hårtørrer tilbud. Den skal ikke blot være et godt mærke eller en model med et lækkert design, men skal afspejle og dække brugerens reelle behov.

Man kan kigge i utallige bedst-i-test-guides og hårtørrer test og se hvilken hårtørrer der passer bedst til tyndt, tykt, glat, krøllet og bølget hår samt diverse andre kriterier som mærker og pris. Man bør altid vælge en hårtørrer med forskellige hastigheds- og varmeindstillinger med en motor kraftig nok til at kunne tørre alle hårtyper. Men historien er ofte en helt anden når man skal rejse – her skal det helst være en lille hårtørrer, og de kan sjældent skabe de samme resultater som større modeller – ofte mangler de kraft eller er simpelthen ikke gode nok. Men det er fortid – en lille hårtørrer blæser nemlig alle væk og lader dig skabe hårrejsende mirakler.

Til derhjemme er det super med en hårtørrer med masser af funktioner, men på rejser kan det være super med en mere kompakt model uden at være nødt til at gå på kompromis med kvaliteten. Her kan Remington D1500 hårtørreren compact 2000 være svar på dine bønner, da den er lille og kompakt og kan ordne håret så flot, at det får hårene i nakken hos alle omkring dig til at rejse sig i begejstring. Mange har allerede valgt denne hårtørrer som deres faste rejsemakker som de mange positive anmeldelser over hele verden vidner tydeligt om.

Den kraftfulde motor på 2000W og 2 varmeindstillinger giver mulighed for at skabe et lækkert unikt look til alle typer af hår hver gang du vil styles, og med kablet på 1,8 m. lader dig style i både store og små badeværelser med forskellige spændinger i hele verden. Selvom den er lille og let, har den kræfter og styrke som et helt lille forsyningsnet og giver muligheder man kun kan drømme om med andre rejse-hårtørrere. De 2 varmeindstillinger og 2 hastighedsindstillinger åbner tilsammen op for en helt ny verden af hårmuligheder, når man er undervejs.

Fleksible, flotte, festlige & fancy frisurer – også undervejs

For langt de fleste kvinder er det vigtigt at fremstå smukke og velsoignerede, og hertil hører en god og velplejet frisure. På rejser kan det være svært at medbringe alt sit skønhedsudstyr og plejeprodukter, så her kan det være en god ide at medbringe Remington D1500 hårtørreren, så du kan skabe din yndlingsfrisure. Den er lille og kompakt, men stadig meget kraftfuld med mulighed for at skabe alverdens smarte frisurer, uanset om du er på strandferie i et eksotisk land, på forretningsrejse i en storby eller blot skal på en weekendtur med kæresten. Inkluderet er ud over hårtørreren er en diffuser og koncentrator dyse for endnu flere muligheder. Der kan både skabes et lækkert glat look og største volume og krøller og det tilmed til en forholdsvis lav støj på 76 dB. Om end den ikke har en koldluft-knap, kan den inkluderede diffuser nemt tages af igen når hårtørreren skal pakkes væk. En hårtørrer med diffuser er bare den mest praktiske løsning.

Det aftagelige og foldbare håndtag gør det muligt at putte den i enhver taske – med andre ord en hårtørrer der gør det muligt at tackle selv de sværeste betingelser og alle hårtyper, og du vil blive blæst bagover af begejstring når du ser resultatet. Remington D1500 hårtørreren bliver hurtigt din bedste rejsekammerat og bedste ven derhjemme i den hårrejsende hverdag. Uanset om du skal til et supervigtigt forretningsmøde, på date i en fremmed by, på strandferie eller en helt anden tur ud i verden, kan du ikke gå galt i byen med Remington D1500 hårtørrer. Det er en hårtørrer til krøller og glat hår og til alle lejligheder.

Anmeldelser

Average Rating: 2.0 out of 5 (1 votes)
0
0
0
1
0
Rejsehårtørrer

Lille hårtørrer der kan klappes sammen så den ikke fylder ret meget i baggagen. Den har en god tørreevne, men temperaturen kan ikke indstilles hvilket jeg synes er et kæmpe minus. Den bliver meget varm, og det er både unødvendigt for at tørre håret effektivt, og samtidig skadeligt får håret der tørrer meget ud. Jeg ville ikke købe den igen.

Skriv anmeldelse

Anmeld Remington D1500 Hårtørrer Compact 2000

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-