Sonos Play 5 Gen 2
1 0

jan 22, 2020
Kategori: Elektronik

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Sonos
Produkt model:
Play 5
5291

Sonos Play 5

Højtalere er ikke længere bare en maskine, der skal kunne levere lyd. I takt med revolutionen af teknikmarkedet er der spiret et helt marked frem blot for højtalere. De findes i billige udgaver uden de vilde tekniske specifikationer, i dyre udgaver med masser af fede muligheder, og så findes der højtalere i en hel unik liga, der tager tonerne til nye højder. En af disse er Sonos Play 5 Gen 2, der med sin levende og klare lyd når ud i hele rummet. Sonos Play 5 vs. Play 5 Gen 2 er med andre ord en opgradering ligesom Sono Play 5 vs. five.
Du skylder simpelthen dig selv at prøve denne ultimative smarte højtaler, der vil fylde dit liv og dine rum med helt suveræn lyd. Lyd, udseende og resultatet går ikke blot op i en højere enhed, men tager det auditive til helt nye højder ved at tilpasse sig det enkelte rum. Med flere specifikationer, mere råstyrke og flere detaljer, der lader det hele gå op i en højere enhed. Vi kan godt love dig at Sonos Plat 5 Gen 2 tilbud er en billig investering for fantastisk lyd.
Lækker levende luksuslyd, frække forførende former og magisk musik
Denne kraftfulde 20,3×36,4×15,4 cm store og 6,38 kg tunge højtaler med high fidelity-lyd er både kraftfuld med en imponerende lyd og er nem at styre, enten via Apple Airplay, Sonos-appen eller musiktjenester. Ligeledes kan den styres med stemme, når den er forbundet med en stemmestyret enhed som Beam eller Google Home.
Alt ved denne højtaler tager simpelthen et stort skridt mod nye standarder og lader alle nuancer og toner blive forenet i en højere enhed. Højtalerens er design enkelt og minimalistisk med masser af detaljer og nyeste teknologi i form af større hukommelse og processorkraft og gør din musikstreaming endnu nemmere, mere intens og stærkere. Hver eneste optiske og auditive detalje er nøje udvalgt og bidrager til skabelsen af noget unikt. Sonos Play 5 Gen 2 brugt er lig med masser af brug og gode timer i lækkert auditivt selskab.
Den lækre lyd gennemsyres af en lækker fyldig bas, og det klassiske tidløse kabinetdesign fjerner ekko og resonans og er en perfekt tilføjelse til et hvilket som helst rum. Højtaleren skal blot tilsluttes via 3,5 jackstikket, og så giver de seks digitale D-forstærkere en perfekt afstemning til højtalerens akustik, og 3 midtwoofere giver en musisk afstemt afspilning uden forvrængninger, selv ved de højeste lydstyrker, mens 3 tweetere skaber en superskarp højfrekvensrespons. Denne opstilling skaber en bred stereolyd, både i højtaleren og mulighed for at høre alskens forskellige musikgenrer. Sonos Play 5 Gen 2 vægbeslag eller Sonos Play 5 Gen 2 vægbeslag lodret er andre muligheder for at tilpasse den til din indretning.
Lydkalibreringsteknologien Trueplay tilpasser lyden til hvert enkelte rums unikke akustik og lader dem tune, så lyden bliver maks. professionel under de givne omstændigheder. Det kræver kun at der bruges en tablet eller en smartphone, og det er også en del af Sonos appen. Ved at måle lydens refleks på vægge og andre overflader i et givent rum kan Sonos Play 5 Gen 2 selv justere sine højtalere, så der kan skabes lige præcis den lyd, der både passer til det valgte rum og samtidig forbliver tro mod den givne musikstil. Ud over stilfuld sort er Sonos Play 5 Gen 2 hvid, så du kan vælge mellem 2 gode farver, der passer til din indretning.
Suveræn tonegivende studielyd
Med Sonos Play 5 Gen 2 kommer du helt på bølgelængde med de nyeste trends og de fedeste specifikationer inden for lyd. Sonos er en af markedets mest gennemtestede og solgte trådløse streamingsystemer. Det er nemt og hurtigt at lære at bruge Sonos Play 5 Gen 2. Det trådløse lydsystem er lavet til perfekt at kunne implementeres overalt i boligen, og det kræver som allerede skrevet blot en smartphone, en musiktjeneste og en online forbindelse. F.eks. er Sonos Play 5 Gen 2 Google Assistent det perfekte par. Så snart appen er downloadet, kan du styre alt fra smartphonen, uanset om der skal høres musik, podcast eller radio.
Med et Sonos-system kan man selv vælge, hvad man vil have i de enkelte rum, og hvor kraftig lyden skal være. Højtaleren er ikke udstyret med knapper, men et lækkert touch-system, så man nemt kan tænde og slukke samt skrue op og ned for volumen. Ligeledes kan man skifte mellem forskellige numre ved at lade fingeren glide op eller ned fra play til volumen. Sonos Play 5 Gen 2 reset giver mulighed for at styre det hele.
Sonoas Play 5 Gen 2 er med andre ord et kæmpe hit, ikke bare i alle husets rum, men også overalt i et givent rum, uanset om den skal stå i en reol med masser af ting, helt frit midt i rummet, op mod væggen, på et bord i hjørnet eller hvor den end passer ind i boligen. Man er altid garanteret en fyldig lyd, og man kan både få en bas, der både er diskret og dominerende. Der kan både spilles højt og lavt uden at det påvirker eller overstyrer lyden.
Med et Sono Play 5 Gen 2 i dit hjem vil du altid være på bølgelængde med din yndlingsmusik og de nyeste hits. En enkel Sonas Play i horisontal position giver en fantastisk lyd, men ønsker du at tage tonerne til et højere niveau, kan du med fordel kombinere 2 Sonos Play i opretstående position for ekstra lyd og endnu flere nuancer. Podcasts kommer perfekt igennem, og al musik, uanset genre, får en fyldig og god gennemtrængende lyd. Med andre ord bliver Sonos Play 5 Gen 2 hurtigt hjemmets nye naturlige stereo sweatspot med masser skønne timer i auditivt luksuriøse omgivelser.

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (1 votes)
1
0
0
0
0

Pernille_nc
Købsdato: July 2019
Fantastisk lyd!

Sonos Play 5 har simpelthen den mest fantastiske lyd. Vi har den stående i vores køkken, og den spiller perfekt til vores forbrug. Vi har nogle tøser som elsker at danse, og derfor bliver der tit skruet op for volumen – og det virker!

Sonos er nemt at betjene, og deres app fungerer altid. Et fantastisk produkt som vi bliver dagligt. Vi har også en Play 1 som kører på samme netværk(eller hvad man siger).

Skriv anmeldelse

Anmeld Sonos Play 5 Gen 2

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-