V-Tac 6W LED sort væglampe
2 0

feb 10, 2020
Kategori: Elektronik

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (2 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

2
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
V-Tac
Produkt model:
VT-759.SQ.bl.ww
5464

V-Tac 6W LED sort væglampe

V-Tac 6W LED sort væglampe, er en lampe der kan benyttes både udendørs og indendørs, da den både tåler vandstænk og regn. Væglampen er firkantet, hvor den giver lysspredning ud af siderne via den integrerede lyskilde. Ved hjælp af denne slags lysspredning, kan du som forbruger selv bestemme hvordan og i hvilken grad lyset skal spredes ud. Den sorte V-Tac 6W LED væglampe tilbyder nemlig en let og justerbar spredning. Det er både muligt at justere lyset foroven og forneden, hvor det ydermere er muligt at vælge mellem henholdsvis 10-120 graders spredning. Denne funktion er altså med til, at du som forbruger kan benytte den sorte V-Tac 6W LED væglampe til lige præcis det formål, som du ønsker. V-Tac 6W LED væglampen i sort har et super flot lys, både foroven og forneden.

Et andet valg, som du skal tage som forbruger af den sorte V-Tac 6W LED væglampe, er hvilken kulør lyset skal have. Ved V-Tac 6W LED væglampen i sort, er det nemlig muligt at vælge mellem to forskellige nuancer af hvid, da du kan bestemme om lyset skal være 3000 eller 4000 kelvin. Hvis du vælger 3000 kelvin, så vælger du den varme hvide lysfarve. Denne varme hvide lysfarve, er til dig der ønsker en rolig, privat og antistressende atmosfære, hvor du kan slappe af og nyde væglampen og de ting der er omkring dig. Hvis V-Tac 6W LED sort væglampen derimod er tænkt til arbejdsrelaterede formål, så kan du med fordel vælge lyset på 4000 kelvin. Med et lys på 4000 kelvin, opnår du nemlig en klar og neutral farve, der med fordel kan bruges til at effektivisere et arbejdsmiljø. Derudover er lyset på både 3000 og 4000 kelvin uden gule og blå farver, der dermed sørger for at lyset er så naturligt som muligt, og hvor lysstyrken er på 660 lumen.

V-Tac 6W LED sort væglampen udbyder en af de nyeste teknologier indenfor energibesparelse. Energibesparelsen ved V-Tac 6W LED sort væglampen sker primært ved brugen af LED lyset. LED lyset sørger nemlig for, at V-Tac 6W LED sort væglampen har et forbrug på 6 watt, fremfor 50 watt. Ved den massive energibesparelse samt brugen af LED lys, er V-Tac 6W LED sort væglampen derfor mærket med energimærke A++. Dette medvirker til, at du som forbruger sparer penge, men samtidig sparer du også miljøet for unødvendigt energiforbrug. Derfor kan du med god samvittighed bruge din V-Tac 6W LED sort væglampe, som du ønsker.

V-Tac 6W LED sort væglampen måler desuden 100 millimeter i højde, 100 millimeter i bredden og 1000 millimeter i dybden. Ved dette synkrone design får du altså ikke blot en lampe med en flot og miljøvenlig lysspredning, men også en flot designet lampe der kan pynte ethvert hjem – både indendørs og udendørs. V-Tac 6W LED sort væglampen er produceret i aluminium. V-Tac 6W LED sort væglampen har derudover en forventet levetid på 20.000 timer. Dette svarer til, at lyset kan være tændt uafbrudt i over 800 dage. Det er selvfølgelig ikke holdbart at have V-Tac 6W LED sort væglampen tændt uafbrudt, og det er derfor relevant at nævne at væglampen er sensor kompatibel. Nedenunder kan du finde anbefalinger og anmeldelser af V-Tac 6W LED sort væglampen.

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (2 votes)
2
0
0
0
0

Thomas_KL
Købsdato: Oktober 2019
Billig stabil lampe

Vi har søgt flere steder efter en pæn udendøres lampe uden den skulle koste kr. 1500-2000,-. Vi har købt denne lampe fra V-tac efter et par anbefalinger – og vi er bestemt tilfredse.

Lampen er nem at monterer, du kan nemt selv justerer lyskeglen, og de giver et fantastisk lys på huset. Da vi bestilte havde leverandøren ikke flere med “hvidt lys” og derfor blev vi nød til at købe med “varmt lys” – Vi var bange for at farven på lyset ville blive for gul, men det er ikke tilfældet – den giver det flotteste lys.

Det er ikke muligt at skifte lyskilde i lampen, og derfor bliver man nødt til at skifte hele lampen hvis de går i stykker. Vi har derfor købt nogle ekstra lamper som vi har liggende.

Jeg vil klart anbefale folk at købe denne lampe som alternativ til de dyre modeller.

Thomas_KL
Købsdato: Marts 2019
De virker perfekt!

Vi har haft vores V-tac lamper i snart et år, og de virker upåklageligt. De tænder og slukker flere gange om dagen i forbindelse med vores astrour.

Vi var lidt nervøse for at købe dem i starten da de var så billige, men besluttede os for at prøve efter anbefalinger fra nogle bekendte. De laver det flotteste lys på vores nye hus 🙂

Skriv anmeldelse

Anmeld V-Tac 6W LED sort væglampe

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-