Xiaomi Mi band 5
0 0

jan 28, 2023
Kategori: Elektronik

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Xiaomi
Produkt model:
Mi band 5
7263

Se brugeranmeldelser af Xiaomi Mi band 5 herunder.

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (1 votes)
1
0
0
0
0

Michelle Nielsen
Købsdato: December 2021
Det bedste aktivitets armbånd/ur!

Jeg har kun en masse gode ting at sige om dette produkt! Efter at jeg gik over til mærket Xiaomi, har jeg haft svært ved at slippe det igen. Det er et billigt mærke, og så er kvaliteten i top. Uret opfylder alle mine behov for et aktivitets armbånd. Det har både skridttæller, der fungere overraskende godt, og er meget præcis i skridttællingen, og så måler den også søvnrytmen, så man kan faktisk holde øje med, hvor godt man har sovet, og tilpasse sin søvnrytme efter anbefalinger, som den kommer med. Den har desuden også puls, stress måler, vejr, træningsprogrammer, alarmer, camera styring (der tages billede via mobilen), musik styring og meget mere. Jeg synes også, at det er meget smart, at man kan få notifikationer på uret, for den vibrer, når der kommer en besked, og så er man meget mere opmærksom på sin mobil. Man kan selvfølgelig selv vælge, hvilke notifikationer man vil tillade kommer ind, og hvornår på døgnet. Dog kan man ikke besvare beskeder direkte på uret, så man er nødt til at svare på mobilen, men det vænner man sig hurtigt til.

Den har alle disse funktioner indbygget i uret, og man kan godt se det på den lille skærm, men min anbefaling er, at man downloader appen til sin mobil, for der kan man meget bedre få et overblik over al dataen.

Før dette aktivitetsur havde jeg et andet ur også i mærket Xiaomi nemlig en Xiaomi Mi band 3, så jeg opgraderede egentlig bare for nogle år siden.

Men en af de ting som jeg blev allermest overrasket over, er at uret faktisk er vandtæt (!), for det er jeg altid meget skeptisk omkring. Vand og elektronik er sjældent en god kombi, men dette ur har absolut ingen problemer med vand. Den kan sågar holde til direkte vand fra vandhanen (se billeder). Jeg har ikke prøvet at dykke med uret, men efter sigende skulle man også kunne dykke ret langt ned i havet med den, så den kan også holde til en del tryk.

Det er også meget let at oplade den, da området, hvorpå oplader skal tilkobles, er magnetisk, hvilket betyder, at lader hurtigt sætter sig på plads helt uden, at man selv skal gøre ret meget. Så man behøver slet ikke tage uret ud af remmen for at oplade den, som man skal på Xiaomi Mi band 3 (det var jeg meget irriteret over dengang), så det er herligt. Men man kan dog godt skifte remmen ud, hvis den bliver slidt op, så det er ikke noget problem overhovedet. Uret skal lades op ca. hver 2-3. uge, så den kan holde ret lang tid, medmindre man har sat skærmen til at tænde, hvis man vender hånden, for så skal den oplades ca. hver uge.

Jeg har haft mit ur i nogle år nu, og den har næsten ikke nedsat nogle af funktionerne. Det eneste er, at den holder lidt dårligere strøm nu, end den gjorde til at starte med, men det er forventeligt.

Jeg kan klart anbefale dette ur til alle, der er nysgerrige på deres helbred, og alle der gerne vil have et god aktivitetsur til en billig pris.

Skriv anmeldelse

Anmeld Xiaomi Mi band 5

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-