Xiaomi Redmi 9C cover
0 0

jan 25, 2023
Kategori: Cover & etui

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Xiaomi
Produkt model:
Redmi 9C
7209

Xiaomi Redmi 9C cover – se anmeldelser herunder.

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (1 votes)
1
0
0
0
0

Michelle Nielsen
Købsdato: November 2022
Dejligt cover

Coveret er lavet af TPU plast, hvilket betyder, at den har nogle egenskaber der fungere godt til et cover, fx så er den meget elastisk og god at holde på, og desuden er coveret transparent (udover motivet på bagsiden), hvilket får mobilens oprindelige farve til at skinne igennem, og på en eller anden måde gøre coveret mere lyst og mere attraktivt.

Nu har jeg haft dette cover til min mobil i et par måneder, og jeg synes stadig, at det beskytter den rigtig godt. Jeg har tilmed tabt den nogle gange på fliser udenfor, og mobilen tog slet ingen skade. Derudover er der en kant på coveret, så skærmen ikke vil røre jorden, hvis den bliver tabt, og dette beskytter skærmen rigtig godt. Så godt at der ikke er kommet en eneste ridse i min skærm.

Jeg tror dog, at motivet vil falde af gradvist, da det bare er trykt på. Derudover så er coveret rug, men det gør det nemmere at holde på. Desuden så er det et ret tyndt cover, der får mobilen til at føles mindre og mere komfortabel at have med sig rundt.

På Evermart koster dette cover kun 49 kr. (!), og der er gratis fragt, så det er det billigste cover, jeg har set, og så er det ganske godt.

Skriv anmeldelse

Anmeld Xiaomi Redmi 9C cover

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-