Apple Watch 3
1 0

feb 25, 2020
Kategori: Mobile enheder

Gennemsnitlig bedømmelse: 3.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

0
0
1
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Apple
Produkt model:
Watch Serie 3
5335

Apple Watch 3

Apple Watch Series 3 er for dig, der er på farten og har brug for et ur der kan lidt ud over det sædvanlige. Apple Watch Series 3 byder nemlig på en lang række forskellige funktioner, der allesammen er med til blandt andet at holde styr på dit helbred. Derudover byder Apple Watch Series 3 også på funktioner, der motiverer dig til at forbedre dit helbred. Ydermere er Apple selvfølgelig også kendt for sit smarte, flotte og tidløse design. Dette er naturligvis også tilfældet med designet på Apple Watch Series 3, der kan fås i flere farver så det passer til lige præcis dig!

Funktionerne der er med til at øge din motivation og sørge for at dit helbred er bedst muligt, er blandt andet en pulsmåler. Pulsmåleren på Apple Watch Series 3 er en forbedret pulsmåler, der derfor er meget præcis. Samtidig giver pulsmåleren dig information direkte på skærmen om hvordan din puls er, både i hvile-, gå-, og træningsposition, hvilket er med til at optimere og øge din motivation. Herudover samler Apple Watch Series 3 uret også data om din hjerterytme. Indsamlingen af disse data kan være med til at diagnosticere en almen hjertearytmi i tide, da det oftest ikke bliver opdaget. Apple Watch Series 3 uret sørger altså for, at du på denne måde konstant kan være opmærksom på dit eget ve og vel. Herudover er der forskellige sundhedsapps tilgængelige ved brugen af Apple Watch Series 3, der er med til at opbygge og holde nye og sunde vaner. Disse sundhedsapps drejer sig blandt andet om en app med daglige vejrtrækningsøvelser for at formindske risikoen for stress samt andre apps, der eksempelvis kan minde dig om at drikke nok vand til hverdag.

Betjeningen af Apple Watch Series 3 er nem og enkel. Designet af produktet sørger for en brugervenlig og tilgængelig overflade. Dette medvirker til at brugen af uret falder dig naturligt ind, og samtidig er Apple Watch Series 3 utrolig hurtigreagerende. Apple Watch Series 3 er specielt hurtig, da dens kraftfulde 64-bit dual core processer sørger for, at den opbevarer de ti mest brugte apps, så den hurtigt og øjeblikkeligt kan åbne disse apps, når der er behov for det. Ydermere kan Apple Watch Series 3 også tilslutte og benytte Wi-Fi og Bluetooth hurtigt, enkelt og trådløst. Apple Watch Series 3 byder ydermere på et design, hvor alt indvendigt maskineri er fuldt tillukket. Ved hjælp af den forsegling, kan du derfor benytte dit Apple Watch Series 3 til svømmetræning såvel som løbetræning, da det er vandtæt i op til 50 meter under vand. Uret er desuden designet således det er rart og behageligt at læse informationer på skærmen. Designet byder nemlig på en særlig font og dobbelt skærmlysstyrke. Herudover er det også muligt at benytte Apple Watch Series 3 som GPS eller telefon, i form at modtagelse af sms-beskeder og opkald, såfremt Apple Watch Series 3 bliver tilkoblet til din eventuelle iPhone.

Apple Watch Series 3 Smartwatch er altså elementær til dig der ønsker et flot og stilfuldt design, der samtidig er funktionel og behjælpsom i din aktive hverdag. Modellen fås måde i flere farver og størrelser, så det passer bedst muligt til det individuelle behov. De forskellige størrelser er henholdsvis 42 mm og 38 mm, hvor de forskellige farver er sort, sølv eller hvid. Der er derudover utallige andre praktiske funktioner, der følger med i købet af Apple Watch Series 3. Apple Watch Series 3 byder nemlig på funktioner som skridttæller, kalorietæller, Siri, musik til løbeturen, højdemåler samt måling af søvnkvalitet. Derudover har Apple Watch Serie 3 uret en kapacitet på 16 gb og en keramisk bagside. Apple Watch Series 3 har en batteritid på op til 18 timer, hvorefter uret har brug for opladning. Apple Watch Series 3 har et indbygget genopladeligt litiumionsbatteri, hvor der dertil medfølger måde USB-strømforsyning og magnetisk opladerkabel. Apple Watch Series 3 uret er komfortabel med iPhone 6s og nyere modeller. Nedenfor kan du finde anbefalinger og anmeldelser af Apple Watch Series 3 uret.

Anmeldelser

Average Rating: 3.0 out of 5 (1 votes)
0
0
1
0
0

Janefriis
Købsdato: December 2019
Fint ur, holder dårligt strøm

Uret er lækkert design, sidder godt på håndleddet og kan de ting, som jeg ønsker et smartwatch kan. Man kan tale igennem det, man kan læse beskeder og modtage notifikationer.
Men desværre holder uret ikke ret godt strøm. Og det trækker væsentligt ned for brugervenligheden. Det er ærgerligt, at uret skal oplade næsten hele tiden.

Skriv anmeldelse

Anmeld Apple Watch 3

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-